Ετοιμαζόμαστε για τεράστιο μπέρδεμα με το 1899 στο Netflix από τους δημιουργούς του Dark
TV

Ετοιμαζόμαστε για τεράστιο μπέρδεμα με το 1899 στο Netflix από τους δημιουργούς του Dark

Από τους δημιουργούς το Dark έρχεται στο Netflix το 1899. Μία νέα σειρά θρίλερ-μυστηρίου που όπως πολύ σωστά μαντέψατε, εξελίσσεται το 1899, με ένα πλοίο να ταξιδεύει από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη γεμάτο με επιβάτες που αναζητούν μια καλύτερη ζωή. Το πλήρες trailer δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα και πριν το δούμε αυτή που ακολουθεί είναι η περίληψη της σειράς.

Ένα ατμόπλοιο με μετανάστες κατευθύνεται δυτικά αφήνοντας πίσω του τη Γηραιά Ήπειρο. Οι επιβάτες, ένα κράμα Ευρωπαίων, μοιράζονται τις ίδιες ελπίδες και τα ίδια όνειρα εν όψει του νέου αιώνα και της καινούργιας ζωής τους στο εξωτερικό.

Το ταξίδι τους όμως θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, όταν θα συναντήσουν στη θάλασσα ένα ακυβέρνητο πλοίο επίσης με μετανάστες. Αυτό που θα αντικρίσουν εκεί θα μετατρέψει το ταξίδι τους προς τη “Γη της Επαγγελίας” σε έναν τρομερό εφιάλτη. Η πρεμιέρα θα γίνει στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου με οκτώ επεισόδια. 

https://youtu.be/GEyj7XDrVw8

Το καστ είναι διεθνές και περιλαμβάνει ηθοποιούς από την Ισπανία, τη Γερμανία, την Αγγλία και όχι μόνο, με τον κάθε έναν από αυτούς να μιλάει στη σειρά τη μητρική του γλώσσα!

Τα νέα στούντιο όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, χρησιμοποιούν τεχνολογία ανάλογη με αυτή του Mandalorian. Τεράστιες οθόνες LED προβάλλουν τα background σε real time έτσι το γύρισμα γίνεται απευθείας χωρίς τη χρήση CGI. Το στούντιο που βρίσκεται στη Γερμανία είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης.

Οι δημιουργοί του Dark, Jantje Friese και Baran bo Odar «τρέχουν» το τεράστιο νέο πρότζεκτ και υπόσχονται αντίστοιχες και μεγαλύτερες συγκινήσεις. «Όσοι έχουν δει το Dark να είναι σίγουροι ότι και η νέα δουλειά θα είναι το ίδιο παράξενη, περιπετειώδης και τρελή» λέει ο Odar.


Οι αλλαγές είναι μέσα στη ζωή: Η ανάλυση του νέου άλμπουμ των Architects

House of the Dragon: Παραγωγός δεν καταλαβαίνει γιατί το κοινό γουστάρει τον Daemon

H ζωή, ο θάνατος και το παρελθόν που μας κρατάει πίσω στο νέο άλμπουμ των Cult

O Sauron στη δεύτερη σεζόν του Rings of Power θα είναι σαν τον Walter White


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ