Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ, στη θέση του ο Λίαμ Χέμσγουορθ
TV

Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ, στη θέση του ο Λίαμ Χέμσγουορθ

Η είδηση της ανανέωσης του Witcher για 4η σεζόν από το Netflix, ήρθε με μία απρόσμενη ανακοίνωση, αφού όπως έγινε γνωστό, ο Χένρι Κάβιλ δεν θα συνεχίσει στο ρόλο του Geralt μετά την 3η σεζόν. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει ο αδελφός του «Thor», Λίαμ Χέμσγουορθ, γνωστός από την παρουσία του στα Hunger Games.

«Το ταξίδι μου ως Geralt της Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες αλλά δυστυχώς θα παραδώσω τα ξίφη μου για την 4η σεζόν. Ο φανταστικός κύριος Λίαμ Χέμσγουορθ θα πάρει τον μανδύα του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη δάδα με ευλάβεια για τον χρόνο που αφιέρωσα ενσαρκώνοντας τον Geralt και με ενθουσιασμό για να δω την άποψη του Λίαμ για αυτόν τον συναρπαστικό χαρακτήρα. Λίαμ, καλέ κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει υπέροχο βάθος, απολαύστε τις… βουτιές και δείτε τι μπορείτε να βρείτε» έγραψε στο instragam o Χένρι Κάβιλ.

«Ως θαυμαστής των Witcher, είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία. Ο Χένρι Κάβιλ ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου παραδίδει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τις λεπίδες του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Χένρι, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έφερες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω μεγάλες μπότες να γεμίσω, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher» ανέφερε από την πλευρά του ο Λίαμ Χέμσγουορθ.

Η τρίτη σεζόν του Witcher με τον Κάβιλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο για τελευταία φορά, αναμένεται να προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο καλοκαίρι. Το timing της ανακοίνωσης δείχνει ότι ο ηθοποιός πλέον θα είναι απασχολημένος με τις περιπέτειες του Superman, αφού πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την επιστροφή του.


Ποιος ήταν ο τεράστιος δράκος στο φινάλε του House of the Dragon

Ετοιμαζόμαστε για τεράστιο μπέρδεμα με το 1899 στο Netflix

To trailer του Ant-Man αλλάζει τα πάντα στο MCU

Ο Χένρι Κάβιλ επέστρεψε και επίσημα στο ρόλο του Superman


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ