Οι δημιουργοί των Friends αποχαιρετούν τον Τσάντλερ: «The One Where Our Hearts Are Broken»
TV

Οι δημιουργοί των Friends αποχαιρετούν τον Τσάντλερ: «The One Where Our Hearts Are Broken»

Το δικό τους αντίο στον Matthew Perry που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών είπαν με κοινή δήλωση τους οι δημιουργοί των Friends, Marta Kauffman και David Crane και ο σκηνοθέτης Kevin Bright.

Μιλούν για την εκτυφλωτική ευφυΐα που έφερνε σε κάθε σκηνή υποδυόμενος τον Τσάντλερ και κλείνουν δίνοντας έναν τίτλο όπως στα επεισόδια της σειράς. This truly is The One Where Our Hearts Are Broken

Αυτή είναι η δήλωση τους: 

Είμαστε συγκλονισμένοι και βαθιά, βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου. Φαίνεται ακόμα αδύνατο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι νιώθουμε ευλογημένοι που τον είχαμε ως μέρος της ζωής μας.

Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο. Είναι κλισέ να πούμε ότι ένας ηθοποιός κάνει έναν ρόλο δικό του, αλλά στην περίπτωση του Μάθιου, δεν υπάρχουν πιο αληθινά λόγια. Από την ημέρα που τον ακούσαμε για πρώτη φορά να ενσαρκώνει τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ, δεν υπήρχε κανένας άλλος για εμάς. Θα αγαπάμε πάντα τη χαρά, το φως, την εκτυφλωτική ευφυΐα που έφερε σε κάθε στιγμή – όχι μόνο στη δουλειά του, αλλά και στη ζωή. Ήταν πάντα το πιο αστείο άτομο στο δωμάτιο. Περισσότερο από αυτό, ήταν ο πιο γλυκός, με δοτική και ανιδιοτελή καρδιά.

Στέλνουμε όλη μας την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους του. This truly is The One Where Our Hearts Are Broken.


Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Matthew Perry

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Ο Mike Portnoy επέστρεψε στους Dream Theater

Η πρώτη ανακοίνωση του Hellfest δίνει μια γεύση για τις περιοδείες του καλοκαιριού


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ