Η πρώτη ανακοίνωση του Hellfest δίνει μια γεύση για τις περιοδείες του καλοκαιριού
Music

Η πρώτη ανακοίνωση του Hellfest δίνει μια γεύση για τις περιοδείες του καλοκαιριού

To απόγευμα της Δευτέρας, το Hellfest έκανε κάτι που δεν συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Έδωσε στη δημοσιότητα ένα μέρος του line up της επόμενης χρονιάς και όχι την πλήρη λίστα των συγκροτημάτων όπως έκανε.

Μάθαμε λοιπόν τα πρώτα 24 συγκροτήματα που θα παίξουν στο φεστιβάλ της Γαλλίας και από αυτά μόνο οι Foo Fighters αποτελούν headliners και μάλιστα θα ρίξουν την αυλαία στις 30 Ιουνίου του 2024. Για τον Dave Grohl και την παρέα του ξέραμε ότι θα έρθουν στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι, αλλά το να τους δούμε στην Ελλάδα μοιάζει απίθανό ειδικά με την αβεβαιότητα που επικρατεί με το ΟΑΚΑ και το αν θα είναι έτοιμο για χρήση.

Πάμε και στα υπόλοιπα. Στις υψηλές θέσεις του billing βρίσκουμε τους Queens of the Stone Age που έχουν καινούργιο άλμπουμ και θα κάνουν τις βόλτες τους στην Ευρώπη, ενώ έκπληξη σίγουρα προκαλεί η παρουσία των Offspring αφού έπαιξαν στο φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2022. Και τα δύο συγκροτήματα έχουν έρθει στην Ελλάδα, αλλά έχουν περάσει 18 και 15 χρόνια από τις τελευταίες τους παρουσίες στα μέρη μας, έτσι σίγουρα θα ήταν μεγάλη υπόθεση να τους βλέπαμε ξανά.

Οι Megadeth παρά το γεγονός ότι ήταν στην Ευρώπη, τον Αύγουστο που μας πέρασε, έρχονται ξανά και είναι λογικό αφού αυτή τη φορά θα κάνουν το πέρασμα τους από τις μεγάλες διοργανώσεις του Ιουνίου και έχουν περάσει επτά χρόνια από την τελευταία φορά που τους είδαμε στην Ελλάδα, έτσι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να τα ξαναπούμε με τον Dave Mustaine.

Κλείνουμε με τις υψηλές θέσεις του billing με τους Dropkick Murphys που έρχονται πολύ συχνά στην Ελλάδα, τους Royal Blood που ανεβαίνουν συνεχώς τα τελευταία χρόνια και τους Bad Omens που σαρώνουν στο streaming και αποτελούν το next big thing στα μεγάλα φεστιβάλ, άρα καλό θα ήταν να τους προλάβουμε νωρίς πριν φτάσει το κασέ τους στα ύψη.

Από τα υπόλοιπα ονόματα ξεχωρίζουμε τον Bruce Dickinson που θα περιοδεύσει για το προσωπικό του άλμπουμ, ενώ το μενού περιλαμβάνει ακόμα Babymetal, All them Witches, Kvelertak και πολλούς ακόμα.

Δείτε αναλυτικά τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν για το Hellfest και να τονίσουμε ότι θα ακολουθήσουν άλλες 160 μπάντες που θα γίνουν γνωστές μέσα στον Νοέμβριο. Στις αρχές του επόμενου μήνα ανακοινώνεται και το line up του Rock am Ring ενώ περιμένουμε και τις ανακοινώσεις του Download Festival.


hellfest


Ο Robert Plant τραγούδησε το Stairway to Heaven μετά από 16 χρόνια

Ο Post Malone τραγούδησε το Them Bones των Alice in Chains

Νέο άλμπουμ από τους IDLES – Ακούστε το πρώτο single

Το Max έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα την Άνοιξη του 2024


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: