Νέο άλμπουμ από τους IDLES - Ακούστε το πρώτο single
Music

Νέο άλμπουμ από τους IDLES – Ακούστε το πρώτο single

Λίγες ημέρες μετά τις δύο εμφανίσεις τους στην Ελλάδα, οι IDLES ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα και το πρώτο single.

Το άλμπουμ με τίτλο TANGK θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου, θα περιλαμβάνει 11 τραγούδια και ένα από αυτά είναι το Dancer, που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που το συνοδεύει και περιλαμβάνει backing vocals από τους James Murphy και Nancy Whang των LCD Soundsystem.

«Όταν ξεκίνησα αυτό το άλμπουμ, είπα στον Bowen ότι θέλω να κάνω τους ανθρώπους να χορέψουν, θέλω να νιώσουν την αγάπη που χρειάζομαι στη ζωή μου, θέλω να κάνω τους ανθρώπους να συγκινούνται, θέλω η μουσική μας να είναι ξανά μεταδοτική. Και θέλω να είναι μεταδοτική με τρόπο που να τους κάνει να αισθάνονται και όχι να σκέφτονται» δήλωσε για το νέο άλμπουμ της μπάντας ο Joe Talbot μιλώντας στο NME.

Αυτό είναι το tracklisting του TANGK και αμέσως μετά το βίντεο μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο.

1. ‘IDEA 01’
2. ‘Gift Horse’
3. ‘POP POP POP’
4. ‘Roy’
5. ‘A Gospel’
6. ‘Dancer’
7. ‘Grace’
8. ‘Hall & Oates’
9. ‘Jungle’
10. ‘Gratitude’
11. ‘Monolith’

idles tangk


Αναβολή στην κυκλοφορία των εισιτηρίων για Rammstein

Το Max έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα την Άνοιξη του 2024

Οι Judas Priest επέστρεψαν με… κρίση πανικού!

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: