Το Max έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα την Άνοιξη του 2024
TV

Το Max έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα την Άνοιξη του 2024

Το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε  ότι το Max έρχεται σε 22 ευρωπαϊκές χώρες και κατά 99% μέσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα. Την έχουμε πατήσει ήδη μία φορά με την υπηρεσία, έτσι κρατάμε μικρό καλάθι.

Θυμίζουμε ότι το 2022 θα βλέπαμε στη χώρα μας το HBO Max (όπως ήταν τότε το όνομα της υπηρεσίας), αλλά μετά την ολοκλήρωση του deal της Warner με το Disocvery η πρεμιέρα σε πολλές χώρες πήρε αναβολή.

Το Max είναι η νέα υπηρεσία που προέκυψε από αυτή την ένωση και φυσικά περιλαμβάνει το περιεχόμενο του HBO στο σύνολο του αλλά και την ταινιοθήκη της Warner. Προς το παρόν δεν ξέρουμε το κόστος της μηνιαίας συνδρομής που στη Βουλγαρία φτάνει τα επτά ευρώ και στην Ισπανία τα δέκα. Ας πούμε ότι θα είμαστε κάπου ανάμεσα.

Εκτός από τις ταινίες και τις σειρές, το Max αναμένεται να προσφέρει και αθλητικό περιεχόμενο μέσω του Eurosport (και όχι μόνο), αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις θα υπάρχουν πάντα περιορισμοί λόγω των δικαιωμάτων που υπάρχουν για τις μεταδόσεις σε κάθε χώρα.


Αναβολή στην κυκλοφορία των εισιτηρίων για Rammstein

Οι Judas Priest επέστρεψαν με… κρίση πανικού!

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ