Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost
Music

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost

Την 1η Δεκεμβρίου, οι Paradise Lost θα κυκλοφορήσουν ξανά ένα από τα θρυλικά τους άλμπουμ το Icon σε μία ολοκαίνουργια ηχογράφηση. Και μπορεί συνήθως να είμαστε επιφυλακτικοί με κάτι τέτοιες κινήσεις, αφού όπως και να το κάνουμε είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να μπορέσεις να αποτυπώσεις το πνεύμα μίας ηχογράφησης που έγινε πριν από 30 χρόνια, σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να πούμε ότι το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Αν κρίνουμε τουλάχιστον, από το Widow που είναι το πρώτο δείγμα από αυτή την κυκλοφορία. Η νέα ηχογράφηση είναι απολύτως πιστή στο ορίτζιναλ και ο Nick Holmes ξεπερνάει όλες τις αμφιβολίες για το αν θα μπορούσε να παραμείνει σε εκείνα τα επίπεδα, αφού το γρέζι είναι ξανά εδώ και αποτελεί φυσικά highlight.

Μιλώντας πρόσφατα για την απόφαση της μπάντας να ηχογραφήσει ξανά το Icon, ο Nick Holmes τόνισε, ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσουν να βγάλουν επετειακές εκδόσεις για τα 30 χρόνια του άλμπουμ.  «Το συμβόλαιο μας εκείνη την εποχή, για Icon σήμαινε ότι δεν θα κατέχουμε ποτέ τα δικαιώματα για τη μουσική ή το καλλιτεχνικό μας έργο, οπότε, για να επανεκδώσουμε το άλμπουμ οι ίδιοι για την 30ή επέτειο, ήταν απαραίτητο να το ηχογραφήσουμε ξανά και φτιάξουμε το εξώφυλλο.  Η επανηχογράφηση του Icon όχι μόνο μας έδωσε τη δυνατότητα να το κυκλοφορήσουμε ως μια σειρά συλλεκτικών εκδόσεων σε βινύλιο, αλλά ήταν επίσης υπέροχο να ξαναδούμε μερικά τραγούδια που προέρχονται από μία ολόκληρη ζωή πριν.

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις πρωτότυπες ηχογραφήσεις, είναι ένα νοσταλγικό μέρος της ζωής μας, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό να ξαναδούμε εκείνες τις πρώτες ημέρες και ελπίζω το τελικό αποτέλεσμα να το δείξει αυτό». 

Οι Paradise Lost θα γιορτάσουν την επέτειο του Icon με μία περιοδεία που θα περάσει και από την Ελλάδα στις 9 και 10 Δεκεμβρίου.


Επιστροφή σε ροκ ήχους για τον Mike Shinoda στο νέο του single

Πως το σκοτάδι παλεύει με το φως στο νέο άλμπουμ των Code Orange

Ο κόσμος καταρρέει και κανένας δεν ξέρει το γιατί στη νέα ταινία του Netflix

Οι ιστορίες πίσω από τα νέα τραγούδια των Baroness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ