Ο κόσμος καταρρέει και κανένας δεν ξέρει το γιατί στη νέα ταινία του Netflix
Movies

Ο κόσμος καταρρέει και κανένας δεν ξέρει το γιατί στη νέα ταινία του Netflix

Το καστ του Leave the World Behind, που αποτελείται από τους Julia Roberts, Mahershala Ali και Ethan Hawke μας έκανε να ενδιαφερθούμε εδώ και καιρό για την ταινία, ενώ το γεγονός ότι έχει την υπογραφή του δημιουργού του Mr Robot αποτελεί από μόνο του εγγύηση. Και ήρθε και το teaser να μας… ψήσει ακόμα περισσότερο.

Σε αυτό το αποκαλυπτικό θρίλερ από τον βραβευμένο σεναριογράφο και σκηνοθέτη Sam Esmail, η Amanda και ο σύζυγός της Clay, νοικιάζουν ένα πολυτελές σπίτι για να περάσουν το Σαββατοκύριακο μαζί με τα παιδιά τους.

Οι διακοπές τους σύντομα χαλάνε όταν δύο άγνωστοι,  ο G.H. και η κόρη του Ρουθ,  φτάνουν μέσα στη νύχτα, μεταφέροντας νέα για μια μυστηριώδη κυβερνοεπίθεση και αναζητούν καταφύγιο στο σπίτι που ισχυρίζονται ότι είναι δικό τους.

Οι δύο οικογένειες αντιμετωπίζουν την επικείμενη καταστροφή που γίνεται όλο και πιο τρομακτική κάθε λεπτό, αναγκάζοντας τους πάντες να συμβιβαστούν με τις θέσεις τους σε έναν κόσμο που καταρρέει. Η ταινία θα προβληθεί τον Νοέμβριο στους κινηματογράφους και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Δεκεμβρίου.

Ανακοίνωση για τις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Πως το σκοτάδι παλεύει με το φως στο νέο άλμπουμ των Code Orange

Το πρώτο trailer για την 7η σεζόν του Rick and Morty

Οι ιστορίες πίσω από τα νέα τραγούδια των Baroness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: