Το πρώτο trailer για την επιστροφή του Rick and Morty αποκαλύπτει τις νέες φωνές των πρωταγωνιστών
TV

Το πρώτο trailer για την επιστροφή του Rick and Morty αποκαλύπτει τις νέες φωνές των πρωταγωνιστών

To Rick and Morty μπήκε και επίσημα στη νέα του εποχή, αφού στο trailer για την έβδομη σεζόν ακούμε για πρώτη φορά τις νέες φωνές των δύο πρωταγωνιστών, που για τις έξι πρώτες σεζόν ανήκαν στον Justin Roiland.

O Roiland απομακρύνθηκε από τη σειρά τον Ιανουάριο μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία (αν και αθωώθηκε λίγο αργότερα), ενώ στο μεσοδιάστημα, υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που τόνιζαν ότι η συνεισφορά του μετά τις δύο πρώτες σεζόν περιορίστηκε στο voice over, με τον Dan Harmond που παραμένει στο τιμόνι να είναι ο αποκλειστικός αρμόδιος για τις ιστορίες.

Υπάρχουν λοιπόν διαφορές στις φωνές; Αν κάποιος δεν έχει παρακολουθήσει τις εξελίξεις, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα καταλάβει τίποτα, αφού οι ηθοποιοί που επελέγησαν (δεν ανακοινώθηκαν ακόμα) για τους ρόλους κάνει εξαιρετική δουλειά στη μίμηση και του Rick και του Morty.

Το Adult Swim στην περίληψη της νέας σεζόν ρίχνει το βάρος στην ιστορία και στην ανακοίνωση του τονίζει ότι η έβδομη σεζόν θα είναι από τις πιο δυνατές της σειράς. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου και μένει να δούμε αν τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο Netflix την επόμενη μέρα από την προβολή τους όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το trailer για την έβδομη σεζόν του Rick and Morty που είναι ντυμένο μουσικά από το Ace of Spades των Motorhead που δίνει μία έξτρα ώθηση στις χαοτικές σκηνές.


Έντονη φημολογία για επιστροφή του Office!

Ιστορική συμφωνία σεναριογράφων-στούντιο, πάει για λήξη η απεργία

Οι Iron Maiden θα παίξουν support μετά από σχεδόν 20 χρόνια

Ο Blaze Bayley έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε για πρώτη φορά το Brave New World


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ