Έντονη φημολογία για επιστροφή του Office!
TV

Έντονη φημολογία για επιστροφή του Office!

Το τελευταίο 24ωρο έχει φουντώσει η φημολογία ότι η επιστροφή του Office θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πως η ανακοίνωση θα γίνει με το που λήξει και επίσημα η απεργία των σεναριογράφων στο Hollywood. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε το Puck News, στο πρότζεκτ εμπλέκεται άμεσα ο showrunner, Greg Daniels, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστό πόσοι και ποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς θα επιστρέψουν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται προσπάθεια για reboot του Office, από το 2013 όταν και έριξε την αυλαία του με την 9η σεζόν. Το 2018 υπήρχαν ξανά φήμες ότι η επιστροφή ήταν κοντά, κάτι που φυσικά δεν συνέβη, ενώ τότε ήταν δεδομένο ότι ο Στιβ Καρέλ δεν θα είχε εμπλοκή.

Στο μεσοδιάστημα βέβαια, ο Καρέλ συνεργάστηκε ξανά με τον Ντάνιελς για το Space Force που κράτησε μόνο δύο σεζόν στο Netflix. Σε κάθε περίπτωση τα ποιο δύσκολα ονόματα σε ένα ενδεχόμενο reboot είναι ο Καρέλ και ο Τζον Κραζίνσκι που έχουν το πιο φορτωμένο πρόγραμμα από το υπόλοιπο καστ της σειράς.

Μπορεί να έχει περάσει μία δεκαετία από τότε που το Office ολοκληρώθηκε, όμως παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλές στην εποχή του streaming και το ανακάλυψε κόσμος που δεν το παρακολουθήσει στην εποχή που προβαλλόταν.

Η σειρά που αποτέλεσε remake του ομώνυμου αγγλικού πρότζεκτ, προτάθηκε για δεκάδες emmy και κέρδισε αυτό της καλύτερης κωμικής σειράς το 2006.


Ιστορική συμφωνία σεναριογράφων-στούντιο, πάει για λήξη η απεργία

Οι Iron Maiden θα παίξουν support μετά από σχεδόν 20 χρόνια

Sold out οι Blind Guardian στο Floyd – Ανακοινώθηκε δεύτερη μέρα

Ο Blaze Bayley έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε για πρώτη φορά το Brave New World


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: