Οι Iron Maiden θα παίξουν support μετά από σχεδόν 20 χρόνια
Music

Οι Iron Maiden θα παίξουν support μετά από σχεδόν 20 χρόνια

Δύο εβδομάδες και κάτι απομένουν μέχρι το πρώτο Powetrip Festival που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου στο Ίντιο της Καλιφόρνια. Και δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο φεστιβάλ με δεκάδες μπάντες αλλά για έξι τεράστια γκρουπ που θα παίξουν μέσα στο τριήμερο.

Metallica, Guns ‘N Roses, Iron Maiden, AC/DC, Judas Priest και Tool θα κάνουν το πέρασμα τους από τη σκηνή και μπορεί το Σάββατο και την Κυριακή η θέση του headliner να είναι ξεκάθαρη, αφού οι AC/DC θα παίξουν πάνω από τους Priest και οι Metallica φυσικά πάνω από τους Tool, αλλά για την Παρασκευή τα πράγματα είχαν ένα ενδιαφέρον.

Και αυτό γιατί παίζουν οι Guns ‘N Roses με τους Iron Maiden. Ήταν αναμενόμενο λοιπόν και πλέον έγινε και επίσημο ότι οι Maiden θα παίξουν πριν από τους Guns με ώρα εμφάνισης στις 18.45, ενώ ο Axl και η παρέα του θα ανέβουν στη σκηνή στις 21.25.

Εκτός κι αν μας διαφεύγει κάτι στο ενδιάμεσο η τελευταία φορά που οι Iron Maiden δεν βρέθηκαν σε θέση headliner, πρέπει να είναι πίσω στο 2005 όταν συμμετείχαν στο Ozzfest με τους Black Sabbath φυσικά να παίζουν τελευταίοι, αλλά και όλα τα ευτράπελα με τη Sharon και τα αυγά.

Νέο σόλο άλμπουμ ανακοίνωσε ο Bruce Dickinson!



Sold out οι Blind Guardian στο Floyd – Ανακοινώθηκε δεύτερη μέρα

Ο Blaze Bayley έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε για πρώτη φορά το Brave New World

Το απόλυτο χάος στα γυρίσματα του Duality των Slipknot

Οι Metallica έβγαλαν δεύτερο βίντεο για το Too Far Gone


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ