Νέο σόλο άλμπουμ ανακοίνωσε ο Bruce Dickinson!
Music

Νέο σόλο άλμπουμ ανακοίνωσε ο Bruce Dickinson!

Την πρώτη του σόλο δουλειά μετά από 19 χρόνια θα κυκλοφορήσει ο Bruce Dickinson όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το απόγευμα της Πέμπτης. Ο τίτλος είναι The Mandrake Project και θα γίνει διαθέσιμο στις αρχές του 2024 χωρίς ακόμα να ξέρουμε το πότε ακριβώς. Ξέρουμε όμως ότι συνεργάζεται και πάλι με τον Roy Z.

«Αυτό το άλμπουμ ήταν ένα πολύ προσωπικό ταξίδι για μένα και είμαι εξαιρετικά περήφανος για αυτό», λέει ο Dickinson στη δήλωση που συνόδευε την ανακοίνωση.

«Ο Roy Z και εγώ το σχεδιάζαμε, το γράφαμε και το ηχογραφούσαμε εδώ και χρόνια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα το ακούσει επιτέλους ο κόσμος. Είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος με την προοπτική να βγω στο δρόμο με αυτό το καταπληκτικό συγκρότημα που έχουμε δημιουργήσει, για να μπορέσουμε να το ζωντανέψουμε. Σχεδιάζουμε να παίξουμε όσο περισσότερες συναυλίες μπορούμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, για όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε! Όσο για το τι είναι στην πραγματικότητα το The Mandrake Project… όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα!» κατέληξε ο frontman των Iron Maiden. 

Λογικά λοιπόν δεν θα αργήσει η ώρα που θα ακούσουμε και το πρώτο δείγμα μέσα από αυτή τη νέα δουλειά. Παράλληλα ο Dickinson ανακοίνωσε και μία σειρά εμφανίσεων στη Βραζιλία και το Μεξικό για τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2024 και η δήλωση του ότι θέλει να περιοδεύσει πολύ, μας βάζει αμφιβολίες για το αν οι Iron Maiden θα συνεχίσουν την Future Past περιοδεία. Εκτός και αν παίξουν το καλοκαίρι και συνεχίσει μετά από Φθινόπωρο τις εμφανίσεις του ο Bruce.

bruce dickinson


Οι Iron Maiden θα παίξουν support μετά από σχεδόν 20 χρόνια

Sold out οι Blind Guardian στο Floyd – Ανακοινώθηκε δεύτερη μέρα

Ο Blaze Bayley έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε για πρώτη φορά το Brave New World

Το απόλυτο χάος στα γυρίσματα του Duality των Slipknot


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ