Ανακοίνωση για τις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ: «Υπομονή και κατανόηση»
Music

Ανακοίνωση για τις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ: «Υπομονή και κατανόηση»

Με το θέμα του ΟΑΚΑ να κυριαρχεί στην επικαιρότητα, οι συναυλίες των Coldplay που είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο, είναι λογικό να αποτελούν το κυριότερο θέμα στη συναυλιακή χρησιμοποίηση του γηπέδου. Θα προλάβει να είναι έτοιμος ο χώρος για τις sold-out εμφανίσεις;

Με ανακοίνωση της το βράδυ της Δευτέρα, η διοργανώτρια εταιρεία, τονίζει ότι ενημερώθηκε και αυτή από τα MME για το κλείσιμο του γηπέδου, αλλά τονίζει ότι δεν υπάρχει προς το παρόν καμία αλλαγή στη σύμβαση για τις συναυλίες. Ζητάει υπομονή από τον κόσμο αφού όλα θα εξαρτηθούν από τη δεύτερη μελέτη και τον χρόνο που θα χρειαστεί για την υλοποίηση των εργασιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Αγαπητοί Coldplay fans, καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.  Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα! Σας ευχαριστούμε!

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να γίνει καμία απολύτως πρόβλεψη, αλλά και πως δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο, αφού υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι οι εργασίες μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και δύο χρόνια. Σε αυτό το σενάριο φυσικά καμία συναυλία δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ και οι εναλλακτικές για αυτά τα μεγέθη είναι ανύπαρκτες. Σε κάθε περίπτωση ας μην προτρέχουμε γιατί έτσι κι αλλιώς αυτό που μετράει στο τέλος είναι η ασφάλεια του κοινού.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι όπως είχαμε αποκαλύψει από το πρωί της Δευτέρας, υπάρχουν άλλες δύο (τουλάχιστον) μεγάλες συναυλίες που είχαν κλείσει  στο ΟΑΚΑ για το 2024 και δεν είχαν ανακοινωθεί ακόμα και είναι και αυτές στο αέρα.


Πως το σκοτάδι παλεύει με το φως στο νέο άλμπουμ των Code Orange

Το πρώτο trailer για την 7η σεζόν του Rick and Morty

Συνέλαβαν ύποπτο για τη δολοφονία του Tupac 27 χρόνια μετά!

Οι ιστορίες πίσω από τα νέα τραγούδια των Baroness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ