Το αντίο των Friends στον Μάθιου Πέρι: «Είναι μια τεράστια απώλεια»
TV

Το αντίο των Friends στον Μάθιου Πέρι: «Είναι μια τεράστια απώλεια»

Το δικό τους αντίο στον Μάθιου Πέρι που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών το Σάββατο, είπαν στην πρώτη τους κοινή δήλωση οι συμπρωταγωνιστές του στα Φιλαράκια. Την κοινή δήλωση υπογράφουν οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ματ ΛεΜπλανκ, Λίζα Κούντροου και ο Ντέιβιντ Σουίμερ.

«Είμαστε απόλυτα συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από συνεργάτες. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε αυτήν την ανείπωτη απώλεια.  Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως, και όταν μπορέσουμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Μάτι, τους φίλους του και όλους όσοι τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» αναφέρουν. 

Οι πρωταγωνιστές των Friends αποτέλεσαν πάντα ένα κοινό μέτωπο, από τις διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς στη σειρά μέχρι και την επιστροφή τους για το reunion πριν από δύο χρόνια. Εν μέσω της επιτυχίας του από τη συμμετοχή στο Friends, ο Πέρι έδινε επίσης τη δική του μάχη με τις καταχρήσεις.

Όπως είπε σε συνέντευξη του πέρυσι, η Άνιστον παρέμεινε σε στενή επαφή μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα του με τον εθισμό. «Ήταν αυτή που άπλωσε περισσότερο το χέρι.  Της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό».

Στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2022 με τίτλο, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, η  Λίζα Κούντροου έγραψε τον πρόλογο.


Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Matthew Perry

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Ο Mike Portnoy επέστρεψε στους Dream Theater

Η πρώτη ανακοίνωση του Hellfest δίνει μια γεύση για τις περιοδείες του καλοκαιριού


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ