Το ανατριχιαστικό τελευταίο ποστάρισμα του Matthew Perry λίγες μέρες πριν από τον θάνατο του
TV

Το ανατριχιαστικό τελευταίο ποστάρισμα του Matthew Perry λίγες μέρες πριν από τον θάνατο του

Ο θάνατος του Matthew Perry έχει σοκάρει το Hollywood και τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο 54χρονος ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό για το ρόλο του Τσάντλερ στα Φιλαράκια, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, με τις πρώτες πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα να κάνουν λόγο για πνιγμό στο σπίτι του, μέσα στο τζακούζι.

Για αυτό και η τελευταία του ανάρτηση στο instagram πριν από έξι μέρες, προκαλεί πλέον ανατριχίλες, αφού ο ηθοποιός βρίσκεται μέσα στο τζακούζι τη νύχτα ακούγοντας μουσική. Συνοδεύει τη φωτογραφία με την ατάκα «Oh, so warm water swirling around makes you feel good? I’m Mattman». Το «Mattman είναι ένα όνομα που χρησιμοποιούσε πολύ τον τελευταίο καιρό στις δημοσιεύσεις του και ήταν φυσικά ένα λογοπαίγνιο με το όνομα του Batman.

Ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή και εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο σίγουρα θα νιώθουν σαν να έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο, έναν άνθρωπο που χάριζε και χαρίζει ακόμα και σήμερα γέλιο σε όλους μας με τις ατάκες του που πέρασαν στην ιστορία.


Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Ο Mike Portnoy επέστρεψε στους Dream Theater

Η πρώτη ανακοίνωση του Hellfest δίνει μια γεύση για τις περιοδείες του καλοκαιριού

Επιστροφή με νέο άλμπουμ και single από τους Green Day


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ