Κομματάρα από τα παλιά έβγαλαν οι Rolling Stones με τη Lady Gaga
Music

Κομματάρα από τα παλιά έβγαλαν οι Rolling Stones με τη Lady Gaga

Τι έγινε ρε παιδιά; Ξυπνήσαμε στο 1971; Οι Rolling Stones έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο τραγούδι από το νέο άλμπουμ τους, που τους βρίσκει να συνεργάζονται με τη Lady Gaga και τον Stevie Wonder στο πιάνο και θυμίζει τις χρυσές μέρες της μπάντας, πολλές δεκαετίες πίσω.

Είναι το Sweet Sounds of Heaven και είναι μια γεμάτη gospel κομματάρα στα χνάρια του ‘You Can’t Always Get What You Want’ και του ‘Shine A Light’ . «Όλα το τραγούδι είναι παιγμένο ζωντανά στο στούντιο. Φυσικά κάναμε overdubs αργότερα, αλλά όλα παίζονται στην αίθουσα. Και υπάρχει εκείνη η στιγμή, ειδικά στο session που είχαμε τον Stevie, που νιώσαμε λίγο παραπάνω το συναίσθημα, ενώ στο τέλος κάναμε αυτό το soul πέρασμα που κάνει καμιά φορά στις ζωντανές εμφανίσεις» δήλωσε ο Mick Jagger στη συνέντευξη που έδωσε για το τραγούδι στον Zane Lowe της Apple.

O θρυλικός frontman των Rolling Stones μίλησε και για τη συνεργασία με τη Lady Gaga: «Είναι μια πραγματικά σπουδαία τραγουδίστρια και δεν την είχα ακούσει ποτέ πριν να τραγουδάει έτσι. Ηχογραφήσαμε παίζοντας ζωντανά στο στούντιο και αυτή ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο και είδε τα μέρη της άρχισε να τα νιώθει σιγά-σιγά και έβγαλε μεγάλη αυτοπεποίθηση».

To Hackney Diamonds, είναι το πρώτο άλμπουμ των Rolling Stones με ορίτζιναλ υλικό από το 2005 και κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου. Στη νέα δουλειά θα ακούσουμε και τους Paul McCartney και John Lennon.


Ποιος γουστάρει Kung Fu, Heavy Metal και Χριστιανισμό;

Το πρώτο trailer για την 7η σεζόν του Rick and Morty

O Ozzy θέλει να κυκλοφορήσει ακόμα ένα άλμπουμ και μετά να βγει σε περιοδεία

Οι ιστορίες πίσω από τα νέα τραγούδια των Baroness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ