Ποιος γουστάρει Kung Fu, Heavy Metal και Χριστιανισμό;
Movies

Ποιος γουστάρει Kung Fu, Heavy Metal και Χριστιανισμό;

Αυτός σίγουρα είναι ένας από τους πιο παράξενους τίτλους που έχουμε χρησιμοποιήσει σε αυτό το site, αλλά η αλήθεια είναι ότι το The Invisible Fight παίζει να είναι ακόμα πιο παράξενο, αφού συνδυάζει και τα τρία. Και Kung Fu και Heavy Metal και Χριστιανισμό.

Είναι μια σάτιρα των  ταινιών πολεμικών τεχνών, που αποτίει φόρο τιμής στις κινεζικές ρίζες του είδους μέσα από μια ιστορία της Βόρειας Ευρώπης, με μπόλικο heavy metal. Ένας φρουρός στα  σύνορα Κίνας-Σοβιετικής Ένωσης, επιβιώνει από μια θανατηφόρα επίθεση, αλλά στη συνέχεια αποφασίζει να γίνει μοναχός και πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει στην πορεία ότι είναι ικανός να γίνει ο φωτισμένος άνθρωπος που προοριζόταν να γίνει. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Fantastic Fest και μόλις απέκτησε διανομή στην Αμερική. Ελπίζουμε να τη δούμε και από τα μέρη μας γιατί μοιάζει τρομερά διασκεδαστική.


Έντονη φημολογία για επιστροφή του Office!

Το πρώτο trailer για την 7η σεζόν του Rick and Morty

O Ozzy θέλει να κυκλοφορήσει ακόμα ένα άλμπουμ και μετά να βγει σε περιοδεία

Οι ιστορίες πίσω από τα νέα τραγούδια των Baroness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ