O Ozzy θέλει να κυκλοφορήσει ακόμα ένα άλμπουμ και μετά να βγει σε περιοδεία
Music

O Ozzy θέλει να κυκλοφορήσει ακόμα ένα άλμπουμ και μετά να βγει σε περιοδεία

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από εγχειρίσεις και προβλήματα υγείας, όμως ο Ozzy Osbourne δεν το βάζει κάτω και κάνει σχέδια για το μέλλον. Μιλώντας στο βρετανικό Metal Hammer, αποκάλυψε ότι έχει σκοπό να ηχογραφήσει ακόμα ένα άλμπουμ τους επόμενους μήνες και στη συνέχεια να περιοδεύσει.

«Φροντίζω να επανέλθω σε καλή σωματική κατάσταση αυτή την εποχή. Κυκλοφόρησα δύο άλμπουμ σχετικά πρόσφατα, όμως θέλω να φτιάξω άλλο ένα και μετά να περιοδεύσω. Έχω ξεκινήσει ήδη δουλειά και ελπίζω να το ηχογραφήσουμε τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς. Έχω σκοπό να αφιερώσω χρόνο σε αυτή τη δουλειά».

Πριν από μερικές μέρες, ο Ozzy έκανε την τελευταία (όπως τη χαρακτήρισε) επέμβαση και το update που έδωσε ήταν καλό και αισιόδοξο. «Τελείωσα πλέον με τις επεμβάσεις. Ευτυχώς. Νιώθω καλά, απλά όλο αυτό κράτησε πολύ. Νόμιζα όταν θα ήμουν έτοιμος πολλούς μήνες πριν, απλά δεν μπορούσα να συνηθίσω αυτό τον τρόπο ζωής. Πάντα κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν μπορώ να περπατήσω κανονικά ακόμα, αλλά δεν πονάω πλέον και η εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη πήγε εξαιρετικά».

O Ozzy είχε ένα σοβαρό ατύχημα το 2019, όταν έπεσε από σκάλα στο σπίτι του και από τότε τα προβλήματα του είναι συνεχόμενα. Αναγκάστηκε να αναβάλλει πολλές φορές και τελικά να ακυρώσει τις περιοδείες του, ενώ είχε ανακοινώσει και την απόσυρσή του.

Παρόλα αυτά ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο Power Trip του Οκτωβρίου, όμως και αυτή η εμφάνιση ακυρώθηκε τελικά και αντικαταστάθηκε από τους Judas Priest.

Στον τομέα των άλμπουμ όμως, αυτή η περίοδος ήταν από τις πιο παραγωγικές των τελευταίων τριάντα χρόνων, αφού μέσα σε δύο χρόνια κυκλοφόρησε δύο δουλειές, το Ordinary Man του 2020 και το Patient Number 9 του 2022 με συνεργάτη τον Andrew Watt που αναμένεται να είναι στην παραγωγή και του επόμενου άλμπουμ.


Έντονη φημολογία για επιστροφή του Office!

Το πρώτο trailer για την 7η σεζόν του Rick and Morty

Οι Iron Maiden θα παίξουν support μετά από σχεδόν 20 χρόνια

Ο Blaze Bayley έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε για πρώτη φορά το Brave New World


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ