Με εντεκάλεπτη... καταιγίδα επέστρεψαν μετά από πέντε χρόνια οι Tesseract
Music

Με εντεκάλεπτη… καταιγίδα επέστρεψαν μετά από πέντε χρόνια οι Tesseract

Μετά τη μεγαλύτερη δισκογραφική απουσίας τους, που κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια, οι Tesseract δηλώνουν δυναμικά παρών με νέο single και άλμπουμ που έρχεται τον Σεπτέμβριο.

Και δεν μιλάμε για ένα απλό single αλλά για ένα έπος διάρκειας 11 λεπτών που αποτελεί και το ομώνυμο τραγούδι του War of Being. Η μπάντα συνεχίζει στο δρόμο των concept αφηγήσεων αφού όπως δηλώνουν τα μέλη της, η δημιουργία του Portals, τους άνοιξε την όρεξη.

«Το War Of Being είναι ένας αγώνας για αποδοχή, μια μάχη ύπαρξης και μια αντίσταση ενάντια στο εγώ. Είναι ένας αγώνας για έλεγχο, καθώς περνάμε από τον λευκό θόρυβο της πραγματικότητας. Είναι η ανάγκη να γνωρίσει κανείς και να ταυτιστεί με τον εαυτό του, να αποδεχτεί και να καταλάβει τι πρεσβεύουμε και ποιοι είμαστε. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη να σκίσετε τη μάσκα» και να αποκαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό» δήλωσε για τη νέα δουλειά ο τραγουδιστής, Daniel Tompkins.


Ο Χιού Τζάκμαν με την κλασική κίτρινη στολή του Wolverine

Πέθανε ο σχεδιαστής του θρυλικού Appetite for Destruction των Guns ‘N Roses

O Ozzy ακύρωσε ξανά την επιστροφή του στη σκηνή

Το πρώτο trailer για το «Napoleon» με τον Γιοακίν Φίνιξ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: