O Ozzy ακύρωσε ξανά την επιστροφή του στη σκηνή
Music

O Ozzy ακύρωσε ξανά την επιστροφή του στη σκηνή

Την απόφαση του να μην συμμετάσχει τελικά στο φεστιβάλ Power Trip που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, στις Η.Π.Α., ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Ozzy Osbourne.

Και μόνο η συμμετοχή του στο line up, είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη, αφού λίγο καιρό πριν είχε γίνει γνωστή η πρόθεση του να σταματήσει τις περιοδείες, λόγω των προβλημάτων υγείας που τον είχαν αναγκάσει να προσχωρήσει σε αλλεπάλληλες ακυρώσεις τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του:

«Όσο οδυνηρό κι αν είναι αυτό, έπρεπε να πάρω την απόφαση να αποσυρθώ από την εμφάνιση στο Power Trip τον Οκτώβριο. Το αρχικό μου σχέδιο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή το καλοκαίρι του 2024 και όταν ήρθε η πρόταση να κάνω αυτή την εμφάνιση, την αποδέχθηκα με αισιοδοξία

Δυστυχώς, το σώμα μου μου λέει ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος και είμαι πολύ περήφανος σαν άνθρωπος για να είναι η πρώτη μου συναυλία μετά από πέντε χρόνια, σε χαμηλά στάνταρ.  

Το συγκρότημα που θα με αντικαταστήσει στο Power Trip θα ανακοινωθεί σύντομα. Είναι προσωπικοί μου φίλοι και μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα απογοητευτείτε. Πάνω από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου, το συγκρότημα μου και το πλήρωμά μου για την άνευ όρων πίστη και τη συνεχή υποστήριξή τους.

Σας αγαπώ όλους και θα σας δω σύντομα».

Στο πρώτο Power Trip που θα πραγματοποιηθεί φέτος, μαζί με τον Ozzy είχαν ανακοινωθεί και φυσικά παραμένουν στο line-up οι AC/DC, Iron Maiden, Tool, Metallica και οι Guns N’ Roses.


Ο Χιού Τζάκμαν με την κλασική κίτρινη στολή του Wolverine

Ο πιο… διαστημικός χώρος συναυλιών στον κόσμο άναψε για το κοινό!

Η πιο παράξενη στιγμή στο βίντεο του November Rain έχει μια πολύ απλή εξήγηση

Το «Παραμύθι» του Stephen King γεννήθηκε μέσα στο βαθύ σκοτάδι της πανδημίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: