Ο Χιού Τζάκμαν με την κλασική κίτρινη στολή του Wolverine στην πρώτη επίσημη εικόνα από το νέο Deadpool
Movies

Ο Χιού Τζάκμαν με την κλασική κίτρινη στολή του Wolverine στην πρώτη επίσημη εικόνα από το νέο Deadpool

O Wolverine είναι πανέτοιμος για την άφιξη του στο MCU και η πρώτη επίσημη εικόνα από το νέο Deadpool είναι γεγονός. Τη μοιράστηκε στα social media ο Ράιν Ρέινολντς και ον βλέπουμε φυσικά δίπλα δίπλα με τον Χιού Τζάκμαν που κάνει τη μεγάλη επιστροφή στο ρόλο.

H ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον επόμενο Μάιο και είναι η πρώτη και για τον Deadpool στο MCU μετά την εξαγορά της Fox από την Disney.

Οι δύο πρώτες ταινίες αποτέλεσαν τεράστιες εμπορικές επιτυχίες και πλέον μένει να δούμε αν το διαφορετικό περιβάλλον που σίγουρα υπάρχει στη Marvel, θα επηρεάσει τον χαρακτήρα και το στυλ του Ρέινολντς.

Ο Χιου Τζάκμαν υποδύθηκε τον Wolverine από το 2000 μέχρι το 2017 με συνολικά οκτώ ταινίες στο ενεργητικό και το Logan έμοιαζε να είναι το αντίο του αφού ο χαρακτήρας πεθαίνει. Βέβαια, εκείνη η ταινία εξελισσόταν στο δικό της timeline, χωρίς σύνδεση με τις υπόλοιπες ταινίες των X-Men.

Τα γυρίσματα του τρίτου Deadpool συνεχίζονται και λογικά το πρώτο trailer θα έρθει μετά το καλοκαίρι.


Ο πιο… διαστημικός χώρος συναυλιών στον κόσμο άναψε για το κοινό!

Η πιο παράξενη στιγμή στο βίντεο του November Rain έχει μια πολύ απλή εξήγηση

O συγγραφέας του Trainspotting λέει ότι το Choose Life δεν ισχύει πλέον…

Το «Παραμύθι» του Stephen King γεννήθηκε μέσα στο βαθύ σκοτάδι της πανδημίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ