Ο πιο... διαστημικός χώρος συναυλιών στον κόσμο άναψε για το κοινό!
Music

Ο πιο… διαστημικός χώρος συναυλιών στον κόσμο άναψε για το κοινό!

Η «Σφαίρα» του Λας Βέγκας είναι βγαλμένη από βιβλία επιστημονικής φαντασίας και μετά από πέντε χρόνια κατασκευής είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της. Το βράδυ της 4ης Ιουλίου (ημέρα της ανεξαρτησίας στην Αμερική), παρουσίασε ένα σόου που έδειξε τις δυνατότητες εξωτερικών προβολών σε όλη την περιοχή, προκαλώντας δέος σε όσους το παρακολούθησαν, αλλά και σε εμάς που το βλέπουμε σε βίντεο.

Με ύψος 112 και πλάτος 117 μέτρα, είναι το μεγαλύτερο σφαιρικό κτίριο στον κόσμο και το εξωτερικό της είναι καλυμμένο εξ’ ολοκλήρου με οθόνες που μπορούν να προβάλουν τα πάντα και να μετατρέψουν την κατασκευή από… κολοκύθα σε χριστουγεννιάτικη μπάλα και από τη γη στο φεγγάρι!

Με κόστος που ξεπέρασε τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, η «Σφαίρα» διαθέτει την καλύτερη και πιο προημήνη τεχνολογία ήχου και εικόνας ενώ στα οκτώ επίπεδα του εσωτερικού της θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20.000 θεατές. Περιμένοντας εικόνες από την πρώτη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου από τους U2, πάμε να δούμε στο βίντεο το φανταστικό σόου που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ και μετέτρεψε το Λας Βέγκας σε πόλη από το μέλλον.


Όταν η νέα εποχή των Metallica… προσγειώθηκε στην Ελλάδα

Το κλαμπ του δισεκατομμυρίου: Taylor Swift, Metallica

O συγγραφέας του Trainspotting λέει ότι το Choose Life δεν ισχύει πλέον…

Το «Παραμύθι» του Stephen King γεννήθηκε μέσα στο βαθύ σκοτάδι της πανδημίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ