Όταν η νέα εποχή των Metallica... προσγειώθηκε στην Ελλάδα
Music

Όταν η νέα εποχή των Metallica… προσγειώθηκε στην Ελλάδα

Στις 3 Ιουλίου του 2007 οι Metallica ήρθαν για τρίτη φορά στη χώρα μας, οκτώ χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση και αυτό ήταν το μεγαλύτερο κενό ανάμεσα σε συναυλίες στην Ελλάδα, μέχρι να φτάσουμε στο τωρινό που μετράει ήδη 13 χρόνια.

Και τα πράγματα ήταν πια αρκετά διαφορετικά, αφού η μπάντα είχε περάσει την αποχώρηση του Jason Newsted και αμέσως μετά όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο διάστημα μέχρι να φτάσουμε στο St. Anger. Από εκείνο το άλμπουμ όμως δεν ακούσαμε τίποτα, αφού η περιοδεία που τους έφερε στο Terra Vibe, ήταν η Sick of the Studio Tour που στην ουσία αποτέλεσε ένα  καλοκαιρινό διάλλειμα στη δημιουργία της επόμενης δουλειάς τους, που ήρθε σχεδόν έναν χρόνο αργότερα.

Ήταν βράδυ Τρίτης, όταν οι Metallica ανέβηκαν στη σκηνή με τον Robert Trujillo να παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, με τραγούδια που δεν είχαμε ακούσει ξανά ζωντανά όπως το Justice for All αλλά και το Orion. Εκείνη τη μέρα έπαιξαν μάλιστα για πρώτη φορά στην περιοδεία τα Wherever I May Roam και το Fuel.

Εκείνη την εποχή το συγκρότημα είχε ήδη αρχίσει να κρατάει και να δημοσιεύει μπόλικο υλικό από κάθε εμφάνιση του, έτσι έχουμε και επίσημο βίντεο με το Creeping Death που άνοιξε την αυλαία αλλά και πολλές φωτογραφίες. Ακολουθούν όλα μετά το setlist.



Το κλαμπ του δισεκατομμυρίου: Taylor Swift, Metallica

O συγγραφέας του Trainspotting λέει ότι το Choose Life δεν ισχύει πλέον…

Το «Παραμύθι» του Stephen King γεννήθηκε μέσα στο βαθύ σκοτάδι της πανδημίας

Βρέθηκε ο νέος Superman για την DC που διαδέχεται τον Χένρι Κάβιλ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ