Βρέθηκε ο νέος Superman για την DC που διαδέχεται τον Χένρι Κάβιλ
Movies

Βρέθηκε ο νέος Superman για την DC που διαδέχεται τον Χένρι Κάβιλ

Μια νέα εποχή ξημερώνει για την DC, αφού ο πιο εμβληματικός σούπερ-ήρωας όλων των εποχών αποκτά νέο πρόσωπο. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης τον ρόλο του Superman πήρε ο David Corenswet ενώ τη Lois Lane θα υποδυθεί η Rachel Brosnahan.

Η ταινία είναι το Superman: Legacy και θα μας παρουσιάσει έναν πιο νεαρό Clark Kent, με μεγάλη έμφαση στη δουλειά του ως ρεπόρτερ στην Daily Planet. Το σενάριο έγραψε ο James Gunn που δεν αποκλείεται να σκηνοθετήσει κιόλας ενώ ο επόμενος ρόλος που αναμένεται να δοθεί σύντομα είναι αυτός του Lex Luthor.

H διαδικασία των οντισιόν κράτησε αρκετούς μήνες, αλλά η απόφαση επισπεύσθηκε τις τελευταίες ημέρες, που τους ηθοποιούς να περνούν αλλεπάλληλα τεστ, ακόμα και με κοστούμια, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο στις 30 του μήνα να βγει σε απεργία και το σωματείο των ηθοποιών στην Αμερική μετά τους σεναριογράφους.

Ο David Corenswet είναι 29 ετών και αυτός είναι ο πρώτος μεγάλος το ρόλος σε ταινία του Holywood, αλλά τον έχουμε δει σε σειρές όπως το House of Cards αλλά και τα The Politician και Hollywood του Netflix. H Rachel Brosnahan είχε περάσει και αυτή από το House of Cards, όμως ο ρόλος της στο  The Marvelous Mrs. Maisel, της έφερε ευρύτερη αναγνώριση με δύο Emmy και δύο χρυσές σφαίρες.



Ακύρωσαν την εμφάνιση στο Rockwave Festival οι Asking Alexandria

Ο Ville Valo σχολιάζει παλιά βίντεο των HIM

Οι Foo Fighters 25 χρόνια μετά, σε «μυστική» εμφάνιση στο Glastonbury

13 χρόνια πέρασαν από την τελευταία εμφάνιση των Metallica στην Ελλάδα!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: