Ίδια μέρα, ίδια θέση, ίδια ώρα: Οι Foo Fighters 25 χρόνια μετά, σε «μυστική» εμφάνιση στο Glastonbury
Music

Ίδια μέρα, ίδια θέση, ίδια ώρα: Οι Foo Fighters 25 χρόνια μετά, σε «μυστική» εμφάνιση στο Glastonbury

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η εμφάνιση των Churnups στην κεντρική σκήνη της πρεμιέρας του Glastonbury, υπήρχε έντονη φημολογία για το ποιο θα είναι τελικά το συγκρότημα, αφού φυσικά «Churnups» δεν υπάρχουν. Η κεντρική θεωρία έλεγε ότι ήταν οι Foo Fighters και αυτό τελικά επιβεβαιώθηκε, με την μπάντα να επιστρέφει στην Αγγλία για πρώτη φορά μετά το tribute show για τον Taylor Hawkins.

Υπήρχαν όμως και πολλές αναφορές στην πρώτη τους εμφάνιση στο φεστιβάλ, 25 χρόνια νωρίτερα, αφού οι Foo Fighters είχαν παίξει τότε, στην ίδια σκηνή, την πρώτη μέρα του φεστιβάλ και ακριβώς κάτω από τους headliners που τότε ήταν οι Primal Scream και τώρα ήταν οι Arctic Monkeys.

Προφανώς και ο Dave Grohl και η παρέα του, είναι πλέον σε headliner status, όμως κάτι τέτοια «μυστικά» event, είναι εντελώς διαφορετικά και δεν αποτελούν τις κεντρικές επιλογές του φεστιβάλ για την κάθε χρονιά.

Οι Foo Fighters, στη μία ώρα που είχα στη διάθεση τους, έπαιξαν εννέα τραγούδια, με την Violet Grohl να συνοδεύει τον πατέρα της στα φωνητικά του Show me How, μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ της μπάντας, ενώ το Everlong που έκλεισε την εμφάνιση ήταν αφιερωμένο στο Taylor.

Δείτε τα τρία επίσημα βίντεο που κυκλοφόρησαν από το BBC.


Κίνηση που αλλάζει τον κόσμο του streaming από HBO και Netflix

Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα

Τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πουλήθηκαν για… ψίχουλα

Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ