Αυτή είναι η τεράστια νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix

Roxx |
Three Body Problem

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την αρχική ανακοίνωση, έχουμε επιτέλους τις πρώτες σκηνές από το Three Body Problem. Η σειρά αποτελεί το πρώτο βήμα που κάνουν οι David Benioff, D.B. Weiss μετά το Game of Thrones και είναι μέρος της τεράστιας συμφωνίας τους με το Netflix.

Βασισμένο στα  best-seller μυθιστορήματα του Κινέζου συγγραφέα Liu Cixin, η σειρά θρίλερ-μυστηρίου από τους δημιουργούς του Game of Thrones, εξερευνά την απάντηση της ανθρωπότητας στη σοβαρότερη απειλή της. «Το άγνωστο μας προβληματίζει», λέει η φωνή του θρυλικού συγγραφέα και αστρονόμου Carl Sagan στο teaser. «Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι δεν πρέπει να ερευνήσουμε πολύ προσεκτικά ποιος άλλος μπορεί να ζει σε αυτό το σκοτάδι».Συναντάμε μια νεαρή γυναίκα της οποίας η μοιραία απόφαση στη δεκαετία του ’60 στην Κίνα αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο σε μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι επανενώνονται για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Το ομώνυμο πρώτο βιβλίο της τριλογίας κυκλοφόρησε το 2006 και το 2015 -όταν και μεταφράστηκε στα αγγλικά- έγινε το πρώτο βιβλίο από την Ασία που κέρδισε το βραβείο Hugo. To δεύτερο βιβλίο με τίτλο The Dark Forest κυκλοφόρησε το 2008 και το The Death’s End το 2010.

«Η τριλογία του Liu Cixin είναι η πιο φιλόδοξη σειρά επιστημονικής φαντασίας που έχουμε διαβάσει. Ταξιδεύει τους αναγνώστες από τη δεκαετία του ’60 μέχρι το τέλος του κόσμου και από τη ζωή στη γη μέχρι την άλλη άκρη του γαλαξία. Ανυπομονούμε να περάσουμε τα επόμενα χρόνια της ζωής μας φέρνοντας αυτό το έργο σε επαφή με το κοινό σε όλο τον κόσμο» είχαν πει οι Benioff και Weiss όταν είχε γίνει γνωστό ότι αναλαμβάνουν το πρότζεκτ. Και να προσθέσουμε εμείς, ότι ευτυχώς που το υλικό το βιβλίων έχει ολοκληρωθεί και δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάτι μόνοι τους, όπως έγινε στις τελευταίες σεζόν του Game of Thrones.

H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Ιανουάριο. 


Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα

Ο άνθρωπος που σχεδίασε το Alexander the Great μιλάει στο Roxx

Τι συνέβη με τις πωλήσεις των Avenged Sevenfold

Τεράστιες καθυστερήσεις για Avengers, Avatar και Star Wars


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ