Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα: Οι Helloween ήταν απόλαυση στο Release
Music

Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα: Οι Helloween ήταν απόλαυση στο Release

Πλέον υπάρχεις πολύς κόσμος που θα πρέπει να αναθεωρήσει τη λίστα του με τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα. Και μιλάμε συγκεκριμένα για αυτό το metal των 80’s που πλέον θα μας αφήσει σιγά-σιγά αφού οι βασικότεροι εκπρόσωποι του βρίσκονται στα τελευταία βήματα της καριέρας τους αν δεν έχουν αποσυρθεί ήδη.

Οι Helloween όμως στην Πλατεία Νερού, με τη σύνθεση που είδαμε για πρώτη φορά στη χώρα μας, δεν ήταν μια μπάντα που απλά προσέφερε νοσταλγία και ατάκες του τύπου «καλά κρατιούνται, χαρά στο κουράγιο τους». Ήταν απολαυστικοί και αν μπορούσαμε να γράψουμε όλες τις λέξεις στα κεφαλαία για να το τονίσουμε ακόμα περισσότερο θα το κάναμε. Αλλά θα ήταν κουραστικό.

Οι τύποι έπαιξαν πάνω από δύο ώρες, κάτι που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε, αλλά το κυριότερο και αυτό που θα μας μείνει ήταν το κέφι και η ενέργεια τους. Και τα δύο ήταν εντελώς μεταδοτικά και το έβλεπες στα χαρούμενα πρόσωπα των θεατών όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως στους ανθρώπους που μεγάλωσαν με αυτά τα τραγούδια πριν από πολλά χρόνια και δεν περίμεναν ότι θα τα ακούσουν ποτέ ζωντανά από αυτό το line up. Και φυσικά να πούμε ότι οι όποιες αμφιβολίες είχαμε για την απόδοση ειδικά στον τομέα των φωνητικών, εξαφανίστηκαν. Βοηθάει βέβαια να έχεις τρεις τραγουδιστές, αλλά ακόμα και αυτό δείχνει την απόλυτη επιτυχία στο σχεδιασμό του live.

Το σημαντικότερο που πέτυχαν, έτσι όπως το σκεφτόμαστε τώρα λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας, είναι ότι η γεύση που μας άφησαν είναι της προσμονής να τους ξαναδούμε, γιατί φάνηκε ότι έχουν πολλά ακόμα να δώσουν και ας μιλάμε για ανθρώπους από 55 έως 60 χρονών. Και θα το ξαναπούμε. Ήταν το κέφι που μας μετέφεραν. Δεν συμβαίνει συχνά αυτό το πράγμα πλέον και όταν μία στο τόσο μας το χαρίζουν, το… αρπάζουμε.

Update: Οι καλύτερες εικόνες από τη δεύτερη μέρα του Release Athens

Αυτές ήταν κάποιες πρώτες σκέψεις μετά το live και αφήνουμε την εικόνα να μιλήσει…

Ο άνθρωπος που σχεδίασε το Alexander the Great μιλάει στο Roxx

Τι συνέβη με τις πωλήσεις των Avenged Sevenfold

Live Streaming από το Hellfest

Τεράστιες καθυστερήσεις για Avengers, Avatar και Star Wars


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ