Ακύρωσαν την εμφάνιση στο Rockwave Festival οι Asking Alexandria

Roxx |

Μια δυσάρεστη εξέλιξη είχαμε το μεσημέρι της Τρίτης, αφού όπως έγινε γνωστό, οι Asking Alexandria ακύρωσαν το υπόλοιπο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και κατά συνέπεια την εμφάνιση τους στο Rockwave Festival.

Ο λόγος είναι το πρόβλημα στο πόδι που αντιμετωπίζει ο ντράμερ τους και δεν του επιτρέπει να παίξει με την μπάντα.Η ανακοίνωση της μπάντας: 

Αφού είδε έναν άλλο ειδικό εδώ στην Εσθονία, ο James ενημερώθηκε ότι πρέπει ξεκουράζει το σπασμένο του πόδι. Το να παίζει ντραμς δεν είναι μια επιλογή για αυτόν αυτή τη στιγμή.
Έτσι δεν μας δόθηκε άλλη επιλογή από το να ακυρώσουμε την υπόλοιπη ευρωπαϊκή περιοδεία. Το κύριο μέλημά μας τώρα είναι να σηκώσουμε τον James ξανά στα πόδια του και να παίξει ξανά ντραμς χωρίς να προκαλέσουμε μακροπρόθεσμη ζημιά στη διαδικασία.

Και πάλι, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την αγάπη, την υποστήριξη και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Η ανακοίνωση τέτοιων ειδήσεων δεν είναι ποτέ εύκολη, επομένως σημαίνει πραγματικά πολλά για εμάς.

Ο Ville Valo σχολιάζει παλιά βίντεο των HIM

Οι Foo Fighters 25 χρόνια μετά, σε «μυστική» εμφάνιση στο Glastonbury

13 χρόνια πέρασαν από την τελευταία εμφάνιση των Metallica στην Ελλάδα!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ