Τέλος εποχής: Ο Ozzy ανακοίνωσε ότι σταματάει τις περιοδείες και ακύρωσε όλες τις συναυλίες του
Music

Τέλος εποχής: Ο Ozzy ανακοίνωσε ότι σταματάει τις περιοδείες και ακύρωσε όλες τις συναυλίες του

Μετά από τέσσερα χρόνια ακυρώσεων και προσπαθειών να επιστρέψει στη σκηνή, ο Ozzy το πήρε τελικά απόφαση και ανακοίνωσε ότι σταματάει τις περιοδείες και ακυρώνει όλες τις συναυλίες του.

Με μία μεγάλη επιστολή ο θρυλικός frontman λέει στους οπαδούς του παρά τις προσπάθειες και τις θεραπείες, δεν είναι σε θέση να αντέξει τα ταξίδια και την ταλαιπωρία, καταλήγοντας σε αυτή την δύσκολη απόφαση.

Παράλληλα τονίζει ότι η ομάδα του ψάχνει ιδέες για το πως μπορεί να κάνει κάποιες εμφανίσεις χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύει, αφού η φωνή του είναι μια χαρά. Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του Ozzy. 

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς μου θαυμαστές. Όπως ίσως γνωρίζετε όλοι, πριν από τέσσερα χρόνια, είχα ένα σοβαρό ατύχημα και κατέστρεψα τη σπονδυλική μου στήλη.

Ένας και μοναδικός σκοπός μου αυτή την περίοδο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και την πιο πρόσφατη πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου είναι ακόμα αδύναμο.

Είμαι ειλικρινά συγκινημένος από τον τρόπο που όλοι κρατήσατε υπομονετικά τα εισιτήριά σας όλο αυτό το διάστημα, αλλά μετά από σοβαρή σκέψη, συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες περιοδείες μου, αφού ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τα ταξίδια. Πιστέψτε με όταν λέω ότι η σκέψη να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου πραγματικά ΜΕ Γ@ΜΕΙ, περισσότερο από όσο θα ξέρετε ποτέ.

Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες των περιοδειών μου θα τελείωναν έτσι. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή ψάχνει ιδέες για το πού θα μπορώ να παίξω χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και χώρα σε χώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, το συγκρότημα μου, τους μακροχρόνιους φίλους μου, τους Judas Priest, και φυσικά τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωσή τους, την πίστη και την υποστήριξή τους και που μου έδωσαν τη ζωή που ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα είχα.

Σας αγαπώ όλους…


Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Φεβρουάριο

Στους κινηματογράφους η πρεμιέρα του άλμπουμ των Metallica

Όλες οι υποψηφιότητες για τα όσκαρ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ