Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us
TV

Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us

To τρίτο επεισόδιο του Last of Us που προβλήθηκε την Κυριακή, γνωρίζει την αποθέωση από κοινό και κριτικούς και έφερε επίσης ξανά στην επιφάνεια ένα τραγούδι του 1970. Είναι το Long, Long Time της Linda Ronstadt που παίζουν στο πιάνο οι δύο κεντρικοί χαρακτήρες του επεισοδίου, ο Bill (Nick Offerman) και ο Frank (Murray Bartlett).

Η σειρά στο τρίτο της επεισόδιο αλλάζει την ιστορία του video-game προσφέροντας ένα back story των δύο χαρακτήρων που διαρκεί μία εικοσαετία. Από την γνωριμία τους, τη σχέση και την αγάπη τους μέχρι και τον θάνατο τους.

Το τραγούδι ακούγεται ξανά στους τίτλους τέλους, αυτή τη φορά στην αρχική του εκδοχή και σύμφωνα με το spotify, στις ώρες που ακολούθησαν οι ακροάσεις αυξήθηκαν κατά 4.900% και αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουν ξεπεράσει τα οκτώ εκατομμύρια.

Την εποχή που κυκλοφόρησε το τραγούδι έφτασε μέχρι το νούμερο 25 στα charts της Αμερικής και παρέμεινε στη λίστα για 12 εβδομάδες. Χάρισε επίσης στην ερμηνεύτρια μία υποψηφιότητα για Grammy στην κατηγορία Best Contemporary Female Vocal Performance, το 1971.

H πρώτη σεζόν του Last of Us ου βρίσκεται σε εξέλιξη θα ολοκληρωθεί σε εννέα επεισόδια, ενώ πριν από λίγες ημέρες το HBO ανακοίνωσε ότι η σειρά θα επιστρέψει και για 2η σεζόν.

Το Last of Us θα επιστρέψει για 2η σεζόν

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Φεβρουάριο

Στους κινηματογράφους η πρεμιέρα του άλμπουμ των Metallica

Όλες οι υποψηφιότητες για τα όσκαρ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ