Στους κινηματογράφους σε ολόκληρο τον κόσμο η πρεμιέρα του νέου άλμπουμ των Metallica
Music

Στους κινηματογράφους σε ολόκληρο τον κόσμο η πρεμιέρα του νέου άλμπουμ των Metallica

Ένα παγκόσμιο event διοργανώνουν οι Metallica με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ. Στις 13 Απρίλιου σε κινηματογράφους σε ολόκληρο τον κόσμο θα διοργανωθεί ένα listening party όπου θα ακουστούν φυσικά για πρώτη φορά τα τραγούδια του 72 Seasons με την μπάντα να μιλάει για κάθε ένα ξεχωριστά.

Τα εισιτήρια αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 2 Μαρτίου και μέχρι τότε θα μάθουμε αν υπάρξει ανάλογη ενέργεια και στην Ελλάδα κάτι που είναι πολύ πιθανό. Το άλμπουμ κυκλοφορεί επίσημα στις 14 του μήνα, που στη χώρα μας είναι και Μεγάλη Παρασκευή, άρα η προβολή είναι προγραμματισμένη για μεγάλη Πέμπτη.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη μπάντα να μιλάει για το event ενώ για εισιτήρια μπορείτε να έχετε το νου σου σας εδώ. Πριν από μερικές ημέρες οι Metallica κυκλοφορήσαν το δεύτερο single μέσα από τη νέα τους δουλειά που έρχεται επτά χρόνια μετά το «Hardwired». Αν δεν το έχετε τσεκάρει ήδη ακούστε το Screaming Suicide στη λίστα μας στο spotify που ανανεώνεται συνέχεια με όλες τις σημαντικές κυκλοφορίες του χώρου.

metallica

Όλες οι υποψηφιότητες για τα όσκαρ

Έβγαλαν τους Pantera από το Rock Am Ring λόγω αντιδράσεων

To Netflix ανακοίνωσε το τέλος του Cobra Kai

O Ville Valo αναλύει όλα τα τραγούδια της μεγάλης επιστροφής του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: