To Netflix ανακοίνωσε το τέλος του Cobra Kai
TV

To Netflix ανακοίνωσε το τέλος του Cobra Kai

Μετά από μία μεγάλη και ανέλπιστη επιτυχία, το Cobra Kai θα ρίξει την αυλαία του με την 6η σεζόν στο Netflix, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Το βίντεο μας προϊδεάζει για τη μεγαλύτερη σεζόν μέχρι σήμερα χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες, αλλά υποθέτουμε ότι αναφέρεται στον αριθμό των επεισοδίων, ενώ αν υπολογίσουμε το πρόσφατο τρεντ στο Netflix, δεν αποκλείεται να χωριστεί και σε δύο μέρη.

«Ο πρώτος μας στόχος με τo Cobra Kai ήταν πάντα να το τελειώσουμε με τους όρους μας, αφήνοντας το στο χρόνο και το μέρος που πάντα φανταζόμασταν. Έτσι μπορούμε με τεράστια υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη να ανακοινώσουμε αυτό το επίτευγμα» τονίζουν σε δήλωση τους οι δημιουργοί της σειράς.

Το Cobra Kai ξεκίνησε την πορεία του στο youtube και μετακόμισε στο Netflix από την τρίτη σεζόν και απέκτησε φανατικό κοινό. Η πιο πρόσφατη σεζόν πέρασε πολύ καιρό στο top 10 και είχε πάνω από 100 εκατομμύρια ώρες προβολών. Η 6η και τελευταία σεζόν αναμένεται μέσα στη χρονιά. 

cobra kai

Σε μεγάλη φόρμα οι Metallica και στο νέο τους single

O Ville Valo αναλύει όλα τα τραγούδια της μεγάλης επιστροφής του

Γιατί ήταν τόσο μεγάλο το πρώτο επεισόδιο του Last of Us

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ