Γιατί ήταν τόσο μεγάλο το πρώτο επεισόδιο του Last of Us
TV

Γιατί ήταν τόσο μεγάλο το πρώτο επεισόδιο του Last of Us

Μία από τις πιο πολυναμενόμενες σειρές των τελευταίων ετών έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στο HBO. Το The Last of Us αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά του εμβληματικού video game, όμως δεν χρειάζεται να είστε φανατικοί gamers για να εκτιμήσετε αυτό που ήρθε τελικά στις οθόνες μας.

Από το πρώτο επεισόδιο γίνεται εμφανές ότι αυτή η μεταφορά διαφέρει από τις άλλες και η σφραγίδα του HBO του δίνει έναν χαρακτήρα με απήχηση στο ευρύτερο κοινό. Το πρώτο από τα εννέα επεισόδια της πρώτης σεζόν είχε διάρκεια 80 λεπτών (μια μικρή ταινία δηλαδή), θυμίζοντας τις τελευταίες σεζόν του Game of Thrones, όμως σύμφωνα με τους δημιουργούς το αρχικό πλάνο ήταν για ένα πολύ μικρότερο επεισόδιο.

«Τα όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο αποτελούσαν αρχικά την πλοκή των δύο πρώτων επεισοδίων. Θα τελείωσε στο ’20 χρόνια μετά’ και θα βλέπαμε τον Joel να πετάει το παιδί στη φωτιά» δήλωσε ο εκ των showrunner, Neil Druckmann, στο επίσημο podcast της σειράς.

«Οι συνεργάτες μας στο HBO, μας είπαν ότι έτσι ο τηλεθεατής δεν ήταν απαραίτητο ότι θα ήθελε να δει κατευθείαν το δεύτερο επεισόδιο. Ολόκληρη η ιστορία του Last of Us είναι για τον Joel και την Ellie. Αν τη βλέπαμε για πολύ λίγο και δεν τους φέρναμε μαζί και απλά τελείωνε με ένα παιδί να πεθαίνει, το κοινό μπορεί να μην ήθελε να επιστρέψει» τόνισε από την πλευρά του ο Craig Mazin.

«Οι συμβουλές που μας έδωσαν είναι απόλυτα λογικές. Είχαμε μία εκδοχή που τελείωνε με την Ellie να κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο. Υπάρχει σίγουρα ένα μυστήριο εκεί αλλά δεν έχουμε θεμελιώσει το γιατί πρέπει να ενδιαφερόμαστε για αυτό το παιδί. Έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο που ο Joel συναντά την Ellie. Αυτή είναι η αρχή της διαδρομής. Και νομίζω ότι το επεισόδιο είναι πολύ καλύτερο έτσι» κατέληξε ο Druckmann.

Το δεύτερο επεισόδιο έρχεται την Κυριακή και η διάρκεια του θα είναι στα 55 λεπτά. 

To νέο trailer του Mandalorian μας δείχνει τον δρόμο…

Τρόμος μέσα στη νύχτα στο πιο πειραματικό θρίλερ της χρονιάς

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ