To νέο trailer του Mandalorian μας δείχνει τον δρόμο...
TV

To νέο trailer του Mandalorian μας δείχνει τον δρόμο…

Ο Mando και ο Grogu είναι έτοιμοι για νέες περιπέτειες, αφού πάνω από δύο χρόνια μετά το φινάλε της δεύτερης σεζόν, το Mandalorian επιστρέφει επιτέλους με νέα επεισόδια την 1η Μαρτίου. Το βράδυ της Δευτέρας η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το trailer.

Κάτι που γίνεται αντιληπτό αμέσως, είναι ότι όσοι δεν παρακολουθήσατε τις εξελίξεις στη σειρά του Boba Fett θα έχετε την απορία, για το πως ο Grogu συναντά ξανά τον  Din Djarin (Pedro Pascal). Έχετε καιρό μέχρι τον Μάρτιο να δείτε εκείνα τα δύο επεισόδια, γιατί πλέον το δίδυμο την αποστολή να φτάσει μέχρι τον Mandalore.

Στο trailer βλέπουμε την πλάτη κάποιων Jedi που αμύνονται με τα φωτόσπαθα στα χέρια, ενώ ο Grogu χειρίζεται πλέον καλύτερα τη «δύναμη». Στα νέα  επεισόδια αναμένεται να δούμε και τον Christopher Lloyd του Back to The Future σε έναν ρόλο που προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός.


Το μεγάλο φαβορί για τη θέση του ντράμερ στους Foo Fighters

Τρόμος μέσα στη νύχτα στο πιο πειραματικό θρίλερ της χρονιάς

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ