Το μεγάλο φαβορί για τη θέση του ντράμερ στους Foo Fighters
Music

Το μεγάλο φαβορί για τη θέση του ντράμερ στους Foo Fighters

Η επιστροφή των Foo Fighters έγινε και επίσημη την Τρίτη, αφού η μπάντα ανακοίνωσε μία σειρά εμφανίσεων σε φεστιβάλ από τον Μάιο και αναμένεται να κάνει κανονική περιοδεία σύντομα. Είναι οι πρώτες κανονικές συναυλίες που θα δώσουν, μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins τον Μάρτιο του 2022 και τα δύο μεγάλα tribute που έκαναν σε Λονδίνο και Λος Άντζελες.

Το ερώτημα από εδώ και πέρα είναι ένα. Ποιος θα παίξει ντραμς; Είναι βέβαια μία ερώτηση που να απαντηθεί ξεχωριστά, για το στούντιο και για τις συναυλίες, αφού άσχετα με το ποιος θα παίξει μαζί τους στη σκηνή, βλέπουμε ως πιθανό το σενάριο ο Dave Grohl να είναι αυτός που θα ακούγεται και στα ντραμς του επόμενου άλμπουμ τους. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δύο ντράμερ εμφανίζονται ως υποψήφιοι για τη θέση και μάλιστα ο ένας από αυτούς θα πρέπει να θεωρείται φαβορί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety.

Είναι ο Josh Freese και ο Rufus Taylor (γιος του Roger Taylor των Queen). Και οι δύο εμφανίστηκαν στις tribute συναυλίες του συγκροτήματος, αλλά ο πρώτος σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές έχει το προβάδισμα.

Ο Josh Freese είχε πολύ καλές σχέσεις με τους Grohl και Hawkins και έχει μεγάλο βιογραφικό στο χώρο. Έχει παίξει με τους Guns N’ Roses, A Perfect Circle, Puddle of Mudd, Nine Inch Nails, Weezer και Paramore, είναι ο ντράμερ στο Fallen των Evanescence αλλά και σε δύο δίσκους των Offspring. Στα 50 του χρόνια έχει μια τεράστια καριέρα όχι μόνο στη ροκ μουσική αλλά σε πολλά είδη, έτσι η επιλογή του μοιάζει λογική.

josh freese

Λίγο πριν φύγει το 2022, οι Foo Fighters τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά επίσημα μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins και έκαναν γνωστή την πρόθεση τους να συνεχίσουν την πορεία τους.

«Οι Foo fighters δημιουργήθηκαν πριν από 27 χρόνια για να αντιπροσωπεύουν τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής και τη συνέχιση της ζωής. Και τα τελευταία 27 χρόνια οι θαυμαστές μας έχουν δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα, ένα αφοσιωμένο σύστημα υποστήριξης που μας έχει βοηθήσει όλους να περάσουμε μαζί τις πιο σκοτεινές στιγμές. Ένα μέρος για να μοιραστούμε τη χαρά και τον πόνο μας, τις ελπίδες και τους φόβους μας και να συμμετάσχουμε σε μια χορωδία κοινής ζωής μέσω της μουσικής. Χωρίς τον Taylor, δεν θα είχαμε γίνει ποτέ το συγκρότημα που ήμασταν – και χωρίς τον Taylor, ξέρουμε ότι θα είμαστε μια διαφορετική μπάντα στο μέλλον.

Ξέρουμε επίσης ότι εσείς, οι θαυμαστές, σημαίνατε τόσα πολλά για τον Taylor όσο σήμαινε και εκείνος για εσάς και ξέρουμε ότι όταν σας ξαναδούμε -και θα είναι σύντομα- το πνεύμα του θα είναι εκεί μαζί με όλους μας κάθε βράδυ». 

Τρόμος μέσα στη νύχτα στο πιο πειραματικό θρίλερ της χρονιάς

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ