ROXX 30: Τα αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2022
Music

ROXX 30: Τα αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2022

Χρειάστηκε να περάσουμε τρία χρόνια και μία πανδημία για να αρχίσουμε να νιώθουμε ότι αυτή η δεκαετία έχει αρχίσει να προσφέρει πράγματα στο χώρο της ευρύτερης rock μουσικής. Και το 2022 είναι τελικά η χρονιά που τα είδαμε όλα. Κινητικότητα σε πολλά είδη, πρωτοποριακοί δίσκοι, βαρβάτες επιστροφές και γενικά μπορούμε να πούμε ότι μας σημαδεύει μουσικά.

Ως συνήθως η λίστα μας καταγράφει τα καλύτερα της χρονιάς, πώς θα μπορούσε άλλωστε; Καταγράφει τους δίσκους που γουστάραμε περισσότερο εδώ στο Roxx, που ζήσαμε και αναπνεύσαμε μαζί τους και είχαν κάτι να μας πουν.

Έχουμε την εντύπωση ότι θα είναι η πιο αμφιλεγόμενη λίστα από αυτές που έχουμε παρουσιάσει από το 2013 και μετά, αλλά για να σας πούμε την αλήθεια, τη γουστάρουμε περισσότερο από όλες.

The Wonder Years – The Hum Goes on Forever

Στο έβδομο άλμπουμ τους, οι Wonder Years δείχνουν ξανά γιατί είναι τα αφεντικά στον χώρο του pop-punk, που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ανθίζει ξανά. Μόνο που στη δική τους περίπτωση το είδος εκφράζεται μέσα από την τωρινή ηλικία τους και όχι προσπαθώντας να δείξουν ότι παραμένουν 22 χρονών. Δεν είναι 22 χρονών και αυτό μπορείς να το εκτιμήσεις ακόμα καλύτερα μέσα από τους στίχους του Dan Campbell, που ήταν και παραμένουν το δυνατό τους χαρτί.

Listen: Spotify | Apple Music


Machine Head – Of Kingdom And Crown

Η δεύτερη απόπειρα του Robb Flynn  να κάνει πιο εναλλακτικό και προσβάσιμο τον ήχο των Machine Head με τo Catharsis ήταν και πάλι αποτυχημένη όπως στις αρχές της χιλιετίας. Δύο βασικά μέλη αποχώρησαν και το αφεντικό της μπάντας βρήκε νέους συμπαίκτες και ακολουθήσε τη συνταγή του Blackening που τους απογείωσε το 2007. Το αποτέλεσμα χωρίς να είναι κάτι συγκλονιστικά πρωτότυπο τον δικαίωσε και ελπίζουμε αυτή τη φορά να παραμείνει εντός των δυνατοτήτων του.

Listen: Spotify | Apple Music


Megadeth – The Sick, The Dying… And The Dead!

Οι Megadeth του 2022 βρίσκουν τον Dave Mustaine να ρίχνει ματιές σε όλη την πορεία της μπάντας και να παρουσιάζει κάποια τραγούδια που θυμίζουν ένδοξες εποχές. Το μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ κινείται σε Countdown to Extinction/Youthanasia μονοπάτια, αλλά οι πραγματικές κορυφές της δουλειάς έρχονται όταν κοιτάει ακόμα πιο πίσω σε μέρες Rust in Peace, αφού τα Nightstalkers και We’ll Be Back είναι από τα καλύτερα τραγούδια που έχει γράψει τα τελευταία 20 χρόνια.

Listen: Spotify | Apple Music


Counterparts – A Eulogy For Those Still Here

Με 15 χρόνια ήδη στην πλάτη τους, οι Counterparts αποτελούν μία ξεχωριστή περίπτωση απόλυτης συνέπειας στο hardcore αφού τα άλμπουμ τικάρουν συνεχώς όλα τα ποιοτικά κουτάκια. Αυτό συμβαίνει και με το παραπάνω στο A Eulogy For Those Still Here. Και ενώ δεν χάνουν καθόλου σε ταχύτητες και επιθετικότητα, η μελωδία καταφέρνει και εισχωρεί στις φλέβες αυτής της δουλειάς που ξεχειλίζει από θλίψη και οργή. Highlight αποτελεί ξανά το στιχουργικό κομμάτι με τον Brendan Murphy να δίνει… ρέστα.

Listen: Spotify | Apple Music


Ho99o9-SKIN

Όταν ακούσαμε ότι ο Travis Barker θα είναι στην παραγωγή του νέου άλμπουμ των Ho99o9, είχαμε ένα φόβο ότι η μπάντα αποφάσισε να κινηθεί σε πιο εμπορικά μονοπάτια. Όχι ότι θα ήταν κακό, αλλά μας έχουν συνηθίσει σε πολύ ηχητικό ξύλο και περιμέναμε πολύ καιρό το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους. Τελικά τσάμπα το φοβόμασταν αφού στα 33 του λεπτά, το Skin μας προσφέρει στο μεγαλύτερο μέρος του ένα… χαοτικό (με την καλή έννοια αποτέλεσμα), ενώ το Bite My Face δίνει την ευκαιρία στον Corey Taylor να ξεδιπλώσει τον IOWA εαυτό του.

Listen: Spotify | Apple Music


Brutus – Unison Life

H post-hardcore τριάδα από το Βέλγιο μας προσέφερε φέτος ένα άλμπουμ που δεν μπορεί να κριθεί με εντελώς αντικειμενικά κριτήρια από κανέναν. Πρέπει αν του δώσεις χρόνο, πρέπει να ζήσεις μαζί του και μόνο τότε θα μπορέσεις να βγάλεις πραγματικό συμπέρασμα για το πόσο σου ταιριάζει. Είναι μια δουλειά γεμάτη αντιθέσεις. Από τη μία ένταση και από την άλλη μια ηρεμία που σε γαληνεύει και όλα αυτά βρίσκουν την έκφραση τους μέσα από την ερμηνεία της Stefanie Mannaerts.

Listen: Spotify | Apple Music


Black Midi – Hellfire

Μόλις 14 μήνες μετά το προηγούμενο άλμπουμ τους, οι Black Midi επέστρεψαν με ακόμα δέκα τραγούδια που κάθε ένα από αυτά περιλαμβάνει όσες ιδέες μπορεί να έχει μία άλλη μπάντα σε ολόκληρη την καριέρα της. Μπορείς να το αποκαλέσεις avant-garde και να ξεμπερδεύεις με τις ταμπέλες. Αυτή δεν είναι μια δουλειά που θα βάλεις να παίζει στο background, αφού έστω και λίγο αν στρέψεις την προσοχή σου αλλού, μπορείς να χάσεις την «κόλλα» που κράταγε ενωμένη μία ολόκληρη σύνθεση και θα βρεθείς σε ένα εντελώς διαφορετικό σημείο από εκεί που πίστευες ότι ήσουν.

Listen: Spotify | Apple Music


Arctic Monkeys – The Car

Η επιστροφή που περιμέναμε σε πιο ροκ μονοπάτια δεν έγινε ποτέ και οι Arctic Monkeys συνέχισαν την μεταστροφή τους σε resident μπάντα για πιάνο-μπαρ του Λας Βέγκας. Η ένταση του παρελθόντος υπονοείται σε κάποια σημεία, αλλά δεν έρχεται ποτέ.  Σε κρατάνε κολλημένο δίπλα στο ηχείο περιμένοντας να δεις που το πάνε. Ο Alex Turner και η παρέα του κάνουν ακόμα ένα βήμα πιο μακριά από εκεί που ξεκίνησαν, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι στην κατεύθυνση που πήραν τελικά το τερματίζουν εδώ.

Listen: Spotify | Apple Music


Korn – Requiem

Αν το The Nothing του 2019 ήταν ένα άλμπουμ γεμάτο οδύνη για τον Jonathan Davis, το Requim είναι αυτό που δείχνει ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Ο τραγουδιστής της μπάντας που δήλωσε ότι βρίσκεται στο καλύτερο στάδιο της ζωής του ψυχολογικά, είναι πολύ πιο κεφάτος και αυτό φαίνεται, ενώ ποιοτικά η δουλειά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις καλύτερες στιγμές τους από το 2010 και μετά. Ο μόνος λόγος που μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάτι λείπει από το σύνολο είναι η μικρή διάρκεια του, που κάνει το σύνολο να μοιάζει βιαστικό.

Listen: Spotify | Apple Music


Boston Manor – Datura

Μία από τις καλύτερες νέες μπάντες της Βρετανίας, δικαιολογεί τις περγαμηνές που τη συνοδεύουν, με το Datura να δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι μιλάμε για ένα συγκρότημα που δεν κολλάει σε μία συνταγή. Εδώ πειραματίζονται αρκετά, βάζουν κι άλλα ηλεκτρονικά στοιχεία στον ήχο τους και συνεχίζουν την πορεία τους προς τις μεγαλύτερες σκηνές. Το κλίμα που επικρατεί είναι εντελώς κινηματογραφικό, αφού η ιστορία εξελίσσεται μέσα σε μία νύχτα, αλλά σε αυτό το σύντομο διάστημα καταφέρνουν να ρίξουν στο τραπέζια όλα τα δυνατά τους χαρτιά.

Listen: Spotify | Apple Music


Clutch – Sunrise on Slaughter Beach

Στο 13ο άλμπουμ τους, οι Clutch δεν ανακαλύπτουν ξανά τον τροχό, αλλά δείχνουν γιατί τον τσουλάνε τόσο καλά εδώ και τόσα χρόνια. Μετά το μεγαλύτερο κενό ανάμεσα σε δουλειές τους έρχονται να προσφέρουν ξανά αγνό και ανόθευτο rock n’ roll που μπορεί να ακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος του την κλασική τους συνταγή, όμως σου πετάνε μέσα τραγούδια όπως το Mercy Brown, το Skeletons on Mars και το Jackhammer Our Names και σε κάνουν να κουνήσεις επιδοκιμαστικά το κεφάλι λέγοντας: «Ναι, ναι, ναι».

Listen: Spotify | Apple Music


Carpenter Brut – Leather Terror

Από το synthwave στο metal και από το soundtrack horror ταινίας στο rock (και όχι μόνο), το Leather Terror δεν απευθύνεται σε ένα μόνο κοινό. Έχει κάτι για όλους και δεν χρειάζεται να παρακολουθήσεις την ιστορία της τριλογίας για να εκτιμήσεις το δεύτερο μέρος της, που είναι πολύ πιο σκοτεινό και… ματωμένο. Χωρίς το παραμικρό δείγμα κιθάρας, το άλμπουμ είναι πολύ πιο heavy από όσο μπορεί να φαντάζεται κάποιος και είναι ελάχιστοι αυτοί που μπορούν να πουν ότι μπορούν να παρουσιάσουν ένα τέτοιο μείγμα τόσο πειστικά.

Listen: Spotify | Apple Music


WILLOW – COPINGMECHANISM

Σε μια χρονιά που ο πατέρας της (Will Smith) πρωταγωνίστησε στις συζητήσεις για όλους τους λάθος λόγους, η Willow συνεχίζει τη μουσική πορεία της με μια δουλειά που μπορεί με μία επιφανειακή ανάγνωση να μοιάζει ως απόπειρα να αναδειχθεί μέσα από την mainstream αναγέννηση του pop-punk, όμως εδώ έχουμε περισσότερο ζουμί. Το Copingmechanism ξεχειλίζει από συναίσθημα, φέρνει στο νου τα πρώτα βήματα των Paramore και γενικά απαιτεί να κριθεί αυτόνομα, χωρίς να σκεφτόμαστε ποιο είναι το επίθετο της.

Listen: Spotify | Apple Music


A.A. Williams – As The Moon Rests

Στη δεύτερη δουλειά της η A.A. Williams συνεχίζει τη μελαγχολική διαδρομή που φέρνει σύννεφα αυτόματα σε κάθε μέρος που ακούγεται η μουσική της. To Αs the moon Rests τη βρίσκει να ανεβάζει λίγο την ένταση, στοιχείο που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις ήρεμες στιγμές, ενώ τα τραγούδια είναι χτισμένα γύρω από το αστείρευτο ταλέντο της που γεμίζει ακόμα και τις πιο απλές μελωδίες. Εδώ δεν έχουμε μια απλή περίπτωση καλής τραγουδίστριας, όχι. Μιλάμε για μία καλλιτέχνιδα με το «Κ» κεφαλαίο.

Listen: Spotify | Apple Music


Palaye Royale – Fever Dream

Το Fever Dream είναι η κορυφαία στιγμή των Palaye Royale που εδώ και χρόνια έδειχναν που μπορούν να φτάσουν. Τα pop στοιχεία κάνουν το rock τους ακόμα πιο γευστικό, η θεατρικότητα παραμένει στο προσκήνιο με κεντρικό ρόλο από την αρχή μέχρι και το τέλος και χαιρόμαστε πολύ που θα τους δούμε στην Ελλάδα τον Μάρτιο στα καλύτερα τους. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι η μουσική τους μοιάζει ως φυσική συνέχεια των My Chemical Romance, σε μία εποχή που οι My Chemical Romance έχουν επιστρέψει για τα καλά.

Listen: Spotify |Apple Music


Slipknot – The End, So Far

Θα χρειαστεί να περάσουν χρόνια για να μπορέσουμε να αναλύσουμε τι ακριβώς δεν μας κολλάει σε αυτό το άλμπουμ των Slipknot. Οι πειραματισμοί που έκαναν δεν ήταν ακραίοι, αφού τους έχουν κάνει και στο παρελθόν, κομματάρες έχει μέσα και γενικά στέκεται μια χαρά δίπλα στο We Are Not Yor Kind που μας πήρε τα μυαλά το 2019. Κάτι όμως λείπει. Ας είναι. Με 25 χρόνια στην πλάτη τους παραμένουν φρέσκοι και δεν μοιάζουν καθόλου εκτός εποχής.

Listen: Spotify | Apple Music


Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators – 4

Να το πούμε; Θα το πούμε. Ο Slash εκμεταλλεύεται πολύ καλύτερα τα τελευταία χρόνια τη φωνάρα του Myles Kennedy σε σχέση με τους Alter Brige. O τύπος συνεχίζει μετά από 35 χρόνια να γράφει τραγουδάρες, τα riff του σου καρφώνονται αμέσως στο μυαλό και όλα τα άλμπουμ που έχει βγάλει με τον Myles και τους Conspirators ξεχειλίζουν από ποιότητα. Το γιατί δεν κρατάει κάποια από αυτά τα τραγούδια για ένα ενδεχόμενο νέο άλμπουμ των Guns N Roses μας κάνει να αναρωτιόμαστε, αλλά δεν μας χαλάει και καθόλου, αφού ο Axl μπορεί να τα δούλευε αλλά δέκα χρόνια.

Listen: Spotify | Apple Music


The Cult – Under The Midnight Sun

Έξι χρόνια μετά το Hidden City, οι Cult επέστρεψαν με ακόμα ένα εξαιρετικό άλμπουμ. Αν μας έβαζαν να διαλέξουμε ποιος καλλιτέχνης θέλουμε να μας μιλήσει για την ζωή κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τότε ο Ian Astbury σίγουρα θα ήταν ένας από αυτούς. Και το κάνει στο Under The Midnight Sun με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο που όπως πάντα αναδεικνύεται από την δουλειά του Billy Duffy στις κιθάρες και τις συνθέσεις που σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν παρωχημένες παρά τις τέσσερις δεκαετίες στο… κουρμπέτι.

Listen: Spotify | Apple Music


The Mars Volta – The Mars Volta

Είμαστε από αυτούς που θέλαμε πολύ να ακούσουμε κάποια στιγμή τους Mars Volta πιο μαζεμένους και πιο compact στις συνθέσεις τους σε σχέση με τις δαιδαλώδεις prog-punk συνθέσεις που έβαζαν ένα έξτρα δεκάλεπτο ακόμα και στα πιο προφανή φτιαγμένα για single τραγούδια. Το κάνουν στην επιστροφή τους μετά από δέκα χρόνια που μοιάζει με άκουσμα για παραλία της Καραϊβικής. Όχι ότι έχουμε πάει στην Kαραϊβική, αλλά κάπως έτσι το φανταζόμαστε, τι θέλετε τώρα;

Listen: Spotify | Apple Music


Viagra Boys – Cave World

Οι Viagra Boys εστιάζουν στη νέα τους δουλειά στο νέο «είδος» ανθρώπου που βγήκε από τις… σπηλιές στην εποχή της πανδημίας. Σατιρίζουν αυτούς που ζουν τη ζωή τους με τις θεωρίες συνωμοσίας για ευαγγέλιο και μας θυμίζουν η εποχή που το είδος μας ήταν στα… δέντρα δεν απέχει τελικά και τόσο πολύ. Όλα αυτά σε ένα απολαυστικό post-punk περιτύλιγμα και ένα σαρδόνιο χαμόγελο που αποτελεί το κατάλληλο soundtrack της εποχής μας.

Listen: Spotify | Apple Music


Jack White – Fear Of The Dawn

To πρώτο από τα δύο άλμπουμ που κυκλοφόρησε μέσα στο 2022 ο Jack White είναι με διαφορά το καλύτερο και ότι πιο κοντινό στις κορυφές των White Stripes. Οι πειραματισμοί παραμένουν σε κεντρικό ρόλο, με το Hi-De-Ho να αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα και ταυτόχρονα το highlight μια δουλειάς γεμάτης από βρώμικα riff και ενέργεια που σε παρασύρει. Έχοντας κλείσει τα 45 του χρόνια ο Jack δείχνει ότι έχει πολλά να δώσει ακόμα, ειδικά όταν θυμάται ότι είναι από τους πιο εμβληματικούς κιθαριστές της γενιάς του.

Listen: Spotify | Apple Music


Ghost – Impera

Το Impera είναι ίσως το πιο φιλόδοξο άλμπουμ των Ghost, αφού παίρνει όλα τα στοιχεία που έκαναν υπερ-επιτυχημένο το Prequelle και τα τερματίζει. Το αποτέλεσμα είναι ένα rock άλμπουμ βγαλμένο από τις χρυσές σελίδες των 80’s, που αν είχε κυκλοφορήσει τότε θα μετρούσαμε τις πωλήσεις σε δεκάδες εκατομμύρια. Το ένα hit διαδέχεται το άλλο και το μοναδικό ψεγάδι που του βρίσκουμε είναι ότι σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα άλμπουμ τους, δεν μας πήγε σε διαφορετικό μονοπάτι από αυτό που περιμέναμε.

Listen: Spotify | Apple Music


Rammstein – Zeit

Μόλις τρία χρόνια μετά τη θριαμβευτική τους επιστροφή με το ομώνυμο άλμπουμ τους, οι Rammstein μας προσφέρουν τη δουλειά της πανδημίας και η απομόνωση της συγκεκριμένης εποχής, ποτίζει το Zeit στο σύνολο του. Όχι ότι λείπουν οι παιχνιδιάρικες στιγμές που μας έχουν συνηθίσει, αλλά αυτή η δουλειά απογειώνεται στις πιο εσωτερικές προσεγγίσει για τη ζωή, τον θάνατο και τη βεβαιότητα ότι κάποια στιγμή τα πάντα τελειώνουν.

Listen: Spotify | Apple Music


Greg Puciato – Mirrorcell

Αν για κάποιο λόγο το νέο άλμπουμ του Greg Puciato ξέφυγε από τα ραντάρ σας φέτος, ήρθε η ώρα να το ανακαλύψετε. Στο Mirrorcell βρίσκει το στυλ που του ταιριάζει γάντι και η συναναστροφή με τον Jerry Cantrel φαίνεται ότι του άνοιξε τα μάτια  και του έδειξε το μονοπάτι μετά από πολλούς πειραματισμούς στο διάστημα που πέρασε από το τέλος των Dillinger Escape Plan. Είναι μια δουλειά με αρχή, μέση και τέλος από έναν καλλιτέχνη που πατάει γερά στα πόδια του και αφήνει το ταλέντο του ελεύθερο.

Listen: Spotify | Apple Music


SOUL GLO-Diaspora Problems

Ετοιμαστείτε για το χειρότερο παράδειγμα-αναφορά που έχει γίνει σε ελληνικό site. Έτοιμοι; Πάμε:  Αν το Glow On των Turnstile μας έδειξε πως το hardcore μπορεί να περάσει στο maistream χωρίς να χάσει την αξία του, τότε το Diaspora Problems των Soul Glo μας θυμίζει ότι στα… υπόγεια είναι η θέα όπως έλεγε ο Πασχάλης Τερζής (σας προειδοποιήσαμε). Ένα απίθανο άλμπουμ, ένα καταιγιστικό άλμπουμ, μία τρομερή μίξη hardcore, punk, hip-hop ακόμα και metal που σου σαρώνει τον εγκέφαλο, αλλά παράλληλα έχει και πολλά πράγματα να πει στιχουργικά.

Listen: Spotify | Apple Music


Nova Twins – Supernova

Εδώ έχουμε μία από τις περιπτώσεις που το hype δικαιολογείται στο 100%. To Supernova των Nova Twins είναι μουσική για το 2022. Ένα άλμπουμ γεμάτο ενέργεια, τίμιες προθέσεις, χαρακτήρα και τραγούδια που όλα τους θα μπορούσαν να είναι single. Βέβαια τα μισά είναι ήδη, αλλά και τα υπόλοιπα δεν γεμίζουν απλά τη δουλειά, αλλά την απογειώνουν. Το στυλ είναι προσωπικό, αλλά το impact του Supernova είναι καθολικό και ελπίζουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή.

Listen: Spotify | Apple Music


Lorna Shore – Pain Remains

Με αυτό το άλμπουμ οι Lorna Shore εκτινάχθηκαν από τα στενά όρια του Deathcore και έσκασαν με κρότο στη metal σκηνή ως η ατραξιόν που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν. Με περάσματα από τα συμφωνικά μονοπάτια των Dimmu Borgir και τον Will Ramos να μετατρέπεται στο κεντρικό πρόσωπο μιας ολόκληρης σκηνής, το Pain Remains σημαδεύει το 2022 και η ομώνυμη τριλογία στο τέλος του άλμπουμ κλείνει πολλά στόματα επικριτών που τους είχαν χαρακτηρίσει one-trick pony.

Listen: Spotify | Apple Music


Bad Omens – THE DEATH OF PEACE OF MIND

Με τις δικαιολογημένες συγκρίσεις με τους Bring me the Horizon να τους συνοδεύουν από το ξεκίνημα της καριέρας τους, οι Bad Omens παρουσίασαν φέτος την πιο προσιτή και ολοκληρωμένη δουλειά τους. Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη, το πέρασμα στο mainstream κοινό ήρθε με το Just Pretend που σαρώνει στο streaming και επειδή οι συγκρίσεις στον ήχο παραμένουν, αυτό είναι το δικό τους That’s the Spirit.

Listen: Spotify | Apple Music


Zeal & Ardor – Zeal & Ardor

Μπορείς πολύ κόσμος να πίστευε ότι το πείραμα των Zeal & Ardor είναι ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορεί να πάει μακριά, όμως ο Manuel Gagneux, o άνθρωπος πίσω από όλο αυτό το σκηνικό έχει αντίθετη άποψη. Παρουσίασε το καλύτερο άλμπουμ τους, δένοντας ακόμα καλύτερα τα παράταιρα συστατικά που αποτελούν αυτή τη συνταγή και πλέον αυτό το όνομα αποτελεί εγγύηση ποιοτικού αποτελέσματος. Και η εμπειρία είναι ακόμα καλύτερη στις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Listen: Spotify | Apple Music


The Devil Wears Prada – Color Decay

Κάτι παράξενο συμβαίνει με τους The Devil Wears Prada. Ενώ θα έπρεπε να θεωρούνται και να αντιμετωπίζονται ως συγκρότημα σταθμός για το metalcore, όπως οι Parkway Drive και οι Architects, τα τελευταία χρόνια η προβολή τους είναι μηδαμινή. Και είναι κρίμα γιατί βγάζουν τη μία δισκάρα μετά την άλλη. Φέτος παρουσίασαν το Color Decay που τους βρισκει να ισορροπούν παλιά και νέα στοιχεία του ήχου τους και να μας δίνουν τη μία τραγουδάρα μετά την άλλη. Είναι ένα άλμπουμ βαρύ κι ασήκωτο σε συναίσθημα που σε στραγγίζει μέχρι το τέλος του, ενώ οι πιο heavy στιγμές βαράνε σαν οδοστρωτήρας. Τεράστιο άλμπουμ και είναι το αγαπημένο μας για το 2022.

Listen: Spotify | Apple Music


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ