Skinamarink: Τρόμος μέσα στη νύχτα στο πιο πειραματικό θρίλερ της χρονιάς
Movies

Skinamarink: Τρόμος μέσα στη νύχτα στο πιο πειραματικό θρίλερ της χρονιάς

To Skinamarink που κάνει πρεμιέρα σε λίγες αίθουσες της Αμερικής σε λίγες ημέρες, αποτελεί το κεντρικό θέμα συζήτησης για τους φίλους του τρόμου αυτές τις ημέρες, αφού αποτελεί ένα μεγάλο πείραμα.  Μας πάει πίσω στο 1995, δεν δείχνει σχεδόν καθόλου πρόσωπα και χωρίς κεντρική ιστορία, έχει απλά έναν στόχο. Να αποτυπώσει τον παιδικό φόβο της νύχτας σε ένα άδειο σπίτι χωρίς να καταλαβαίνεις τι γίνεται τριγύρω σου.

Τo trailer είναι η αλήθεια ότι σου σηκώνει την τρίχα κάγκελο αν το δεις με ακουστικά και προσοχή, αλλά το μεγάλο στοίχημα είναι αν ο δημιουργός της ταινίας (Kyle Edward Ball) μπορεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον για όλη τη διάρκεια.

Το set up είναι εξαιρετικά απλό. Δύο παιδιά ξυπνούν μέσα στη νύχτα και το σπίτι τους είναι άδειο, αφού ο πατέρας τους δεν είναι εκεί, ενώ τα παράθυρα και οι πόρτες έχουν εξαφανιστεί. Οι σκηνές μοιάζουν να μην έχουν αρχή, μέση και τέλος, ο χρόνος σε σημεία είναι κολλημένος ή περνάει πολύ γρήγορα, ενώ κάποιες στιγμές δημιουργείται η εντύπωση ότι αυτή ίσως να μην είναι η μοναδική νύχτα καταγραφής.

Αυτό που τονίζεται πάντως με κατηγορηματικό τρόπο είναι ότι η ταινία δεν είναι για όλους και θα πρέπει πριν τη δείτε να έχετε τσεκάρει περί τίνος πρόκειται, αφού χρειάζεται μεγάλη υπομονή και δεν ακολουθεί κανένα συμβατικό τρόπο αφήγησης.  Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες, αλλά σίγουρα μέσα στη χρονιά θα είναι διαθέσιμη για streaming.


Φανατικοί οπαδοί της Celine Dion διαμαρτυρήθηκαν στα γραφεία του Rolling Stone

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ