Φανατικοί οπαδοί της Celine Dion διαμαρτυρήθηκαν στα γραφεία του Rolling Stone
Music

Φανατικοί οπαδοί της Celine Dion διαμαρτυρήθηκαν στα γραφεία του Rolling Stone

Κάποιοι άνθρωποι είναι έτοιμοι να παλέψουν για τη δικαιοσύνη και την αποκατάσταση της αλήθειας σε αυτό τον κόσμο και μπράβο τους για αυτό. Όπως οι φανατικοί οπαδοί της Celine Dion που βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του Rolling Stone στη Νέα Υόρκη για να διαμαρτυρηθούν.

Γιατί διαμαρτύρονται οι φανατικοί οπαδοί της Celine Dion, θα ρωτήσετε και με το δίκιο σας. Για το αποκλεισμό της αγαπημένης τους ερμηνεύτριας από τη λίστα του περιοδικού με τους 200 σπουδαιότερους τραγουδιστές και τραγουδίστριες που δημοσιεύθηκε την πρώτη μέρα της νέας χρονιάς.

“How Can You Forget Celine?”, “The Power of Celine,” “Justice for Celine,” “Celine Is No Longer By Herself,” “I Drove All Night to Be Here!”, “Rolling Stone Is Stoned,” έγραφαν μερικά από τα πλακάτ που κρατούσαν οι διαμaρτυρόμενοι, που μη φανταστείτε ότι είχαν διάθεση για επεισόδια, όχι. Θέλουν απλά μία συγνώμη από το περιοδικό και διόρθωση της λίστας που θα περιλαμβάνει αυτή τη φορά τη Celin Dion.

Μπορείτε να δείτε πλάνα από το… διασκεδαστικό σκηνικό στα βίντεο που ακολουθούν και τώρα περιμένουμε πότε θα πάνε στα γραφεία του περιοδικού οι φανατικοί των Iron Maiden για να διαμαρτυρηθούν για τον αποκλεισμό του Brude Dickinson από τη λίστα. Και το μεγάλο ερώτημα είναι θα έχουν μαζί τους καπνογόνα;


Το Netflix έκοψε το «1899» μετά από μία σεζόν

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ