Το Netflix έκοψε το «1899» μετά από μία σεζόν
TV

Το Netflix έκοψε το «1899» μετά από μία σεζόν

H πιο μεγάλη απόδειξη, ότι πλέον το Netflix κινείται με πολύ αυστηρά οικονομικά κριτήρια, ήρθε τη Δευτέρα, αφού όπως έγινε γνωστό το «1899» κόβεται μετά από μία σεζόν και η ιστορία δεν θα ολοκληρωθεί.

Η σειρά από τους δημιουργούς του Dark έκανε πρεμιέρα στα μέσα Νοεμβρίου, το μπάτζετ ήταν τεράστιο και η προώθηση της ήταν μεγάλη από την πλατφόρμα που είχε ελπίδες για ακόμα μία παγκόσμια επιτυχία.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να σας πούμε ότι το 1899 δεν θα ανανεωθεί», ανακοίνωσαν οι δημιουργοί της σειράς Bo Odar και Friese στον λογαριασμό του Odar στο Instagram. «Θα θέλαμε να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια 2η και 3η σεζόν όπως κάναμε με το Dark. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδίαζες».

Η πορεία του «1899» στo top10 ήταν συμπαθητική, αφού παρέμεινε στην παγκόσμια λίστα για ένα μήνα, χωρίς όμως να πάει ποτέ στην κορυφή, αφού πρώτα βρήκε μπροστά του το Crown και στη συνέχεια το Wednesday που μονοπώλησε από τότε το ενδιαφέρον του κοινού.  Και στην Ελλάδα η σειρά μπήκε στο top10 από την πρεμιέρα της και παραμένει από τότε στη δεκάδα.

Aυτή ήταν η επίσημη σύνοψη της σειράς: 

1899. Ένα ατμόπλοιο με μετανάστες κατευθύνεται δυτικά αφήνοντας πίσω του τη Γηραιά Ήπειρο. Οι επιβάτες, ένα κράμα Ευρωπαίων, μοιράζονται τις ίδιες ελπίδες και τα ίδια όνειρα εν όψει του νέου αιώνα και της καινούργιας ζωής τους στο εξωτερικό. Το ταξίδι τους όμως θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, όταν θα συναντήσουν στη θάλασσα ένα ακυβέρνητο πλοίο επίσης με μετανάστες. Αυτό που θα αντικρίσουν εκεί θα μετατρέψει το ταξίδι τους προς τη “Γη της Επαγγελίας” σε έναν τρομερό εφιάλτη.

https://www.youtube.com/watch?v=p7OUQ9U2qIw


Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022

To Blinding Lights του Weeknd έχει τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ