To Blinding Lights του Weeknd πέρασε τον Ed Sheeran και έχει τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify
Music

To Blinding Lights του Weeknd πέρασε τον Ed Sheeran και έχει τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify

Όπως ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του Chart Data στο Twitter, το Blinding Lights είναι πλέον το τραγούδι με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify με 3.332 δισεκατομμύρια. Άφησε πίσω του το Shape of you του Ed Sheeran που βρισκόταν στην κορυφή εδώ και πέντε χρόνια.

Αυτά τα δύο είναι και τα μοναδικά τραγούδια που έχουν περάσει τα τρία δισεκατομμύρια, ενώ η επιτυχία του Weeknd ανακηρύχθηκε στο τέλος του 2021 το πιο εμπορικό single όλων των εποχών από το Billboard.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν τα Dance Monkey της Tones And I, Someone You Loved από τον Lewis Capaldi, Rockstar από Post Malone και 21 Savage, Sunflower και πάλι από τον Post Malone με τον Swae Lee , One Dance από τους Drake, Wizkid και Kyla, το Closer των The Chainsmokers με την Halsey, το Believer των Imagine Dragons και τέλος το Señorita από τους Shawn Mendes και Camila Cabello.

Το πρώτο ροκ τραγούδι που συναντάμε στη λίστα είναι το Bohemian Rhapsody των Queen στο νούμερο 24, με λίγο πάνω από δύο δισ. Το Mr. Brightside των Killers είναι στο νούμερο 71 με 1.6 δισεκατομμύρια, στο 84 και 85 βρίσκουμε τους Arctic Monkeys και Oasis με τα Do i Wanna Know και Wonderwall, ενώ το Smells Like Teen Spirit των Nirvana μπαίνει οριακά στα 100 πρώτα.


ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022

O James Gunn τελείωσε και τον Black Adam από την DC

Oppenheimer: Το πρώτο trailer για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: