Oppenheimer: Το πρώτο trailer για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν
Movies

Oppenheimer: Το πρώτο trailer για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το Oppenheimer, τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν. Πρωταγωνιστεί ο Κίλιαν Μέρφι στο ρόλο του «πατέρα» της ατομικής βόμβας και οι οι πρώτες σκηνές, μας προετοιμάζουν για ένα έντονα συναισθηματικό και… εκρηκτικό αποτέλεσμα.

To Oppenheimer είναι η πρώτη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν με τη Universal, μετά την πολυσυζητημένη αποχώρηση του, από τη Warner Bros με την οποία συνεργάστηκε για 20 χρόνια. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί στην Αμερική για την αγαπημένη περίοδο του σκηνοθέτη, το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, αλλά στην Ελλάδα -σχεδόν σίγουρα- θα τη δούμε μετά τον δεκαπενταύγουστο.

Το σενάριο -που υπογράφει φυσικά ο Νόλαν- βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer.  Στο καστ της ταινίας βρίσκουμε ακόμα τους  Kenneth BranaghEmily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr, Florence Pugh, Rami Malek ανάμεσα σε πολλούς άλλους.  Η τελευταία ταινία του Νόλαν, το Tenet, προβλήθηκε το 2020, την εποχή που η πανδημία στην κορύφωση της.

Οι κριτικές για το νέο Avatar είναι εδώ: Άξιζε τον κόπο η αναμονή;

Στην πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία ο Joker είναι… σημαδεμένος!

Tα 30 rock άλμπουμ με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα δέκα εκατομμύρια στην Αμερική


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ