Στην πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία ο Joker είναι... σημαδεμένος!
Movies

Στην πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία ο Joker είναι… σημαδεμένος!

Ο προγραμματισμός τηρήθηκε απόλυτα, έτσι τα γυρίσματα για τη δεύτερη ταινία του Joker ξεκίνησαν αυτές τις ημέρες. Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς κήρυξε και επίσημα την έναρξη της νέας εποχής, με μία φωτογραφία του Γιοακίν Φίνιξ, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα έχει πάρει θέση για ξύρισμα με πολλά σημάδια στο κορμί του.

Tο σίκουελ της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024. Ο τίτλος είναι Joker: Folie À Deux και θυμίζουμε ότι Φίνιξ είχε βραβευθεί με όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία του 2019. Στο σίκουελ μαζί του θα είναι και η Lady Gaga, πιθανότατα στο ρόλο της Harley Quinn. Και λέμε πιθανότατα γιατί δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρχουν πολλά στοιχεία μιούζικαλ.

H πρώτη ταινία, είχε μπάτζετ λίγο πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια και ξεπέρασε σε εισπράξεις το ένα δισεκατομμύριο, ενώ έκανε τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα αφού με πάνω από 900.000 εισιτήρια ήταν η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στη χώρα μας για την προηγούμενη δεκαετία.

Joker


Όλη η αλήθεια για όσα συμβαίνουν στη DC αυτές τις ημέρες

Tα 30 rock άλμπουμ με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα δέκα εκατομμύρια στην Αμερική

Οι Pantera ξανά στη σκηνή – Δείτε βίντεο από την πρώτη εμφάνιση

Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: