Οι Pantera ξανά στη σκηνή - Δείτε βίντεο από την πρώτη εμφάνιση
Music

Οι Pantera ξανά στη σκηνή – Δείτε βίντεο από την πρώτη εμφάνιση

Το βράδυ της Παρασκευής γράφτηκε ιστορία στο Μεξικό, αφού το όνομα των Pantera δέσποζε ξανά μετά από 20 χρόνια στη σκηνή. Ο Phil Anselmo και ο Rex Brown μαζί με τους Zakk Wylde και Charlie Benante εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ Hell and Heaven παίζοντας τα τραγούδια της μπάντας, προσφέροντας στιγμές που ξύπνησαν μνήμες και προκάλεσαν ανατριχίλες.

Οι φωτογραφίες του Dimebag Darel και του Vinnie Paul που έχουν φύγει από τη ζωή, ξεχώριζαν πάνω στα ντραμς του Benante και το κοινό φώναξε πολλές φορές τα ονόματα των δύο αδελφών που σημάδεψαν το heavy metal με την προσφορά τους.

Ακόμα και οι πιο επιφυλακτικοί με αυτές τις συναυλίες, βλέποντας τα βίντεο που ακολουθούν θα δουν ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη στο όνομα των Pantera, αφού οι άνθρωποι που ανέλαβαν το δύσκολο έργο να… γεμίσουν τα τεράστια παπούτσια αποτελούν εγγύηση και το έδειξαν.

To setlist αυτής της πρώτης εμφάνισης που προφανώς αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια, επικεντρώθηκε στα Vulgar Display of Power και Far Beyond Driven με πέντε τραγούδια από το κάθε άλμπουμ, ενώ παίχτηκαν τρία από το Cowboys From Hell. Με ένα τραγούδι εκπροσωπήθηκαν τα Great Southern Trendkill και Reinventing the Steel.

Αυτό ήταν το setlist:

Δείτε τα πρώτα βίντεο που κυκλοφόρησαν: 

https://youtu.be/6ZZugaQ-dKc


Οι Helloween έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens!

Guardians of the Galaxy: Αυτό είναι το καταπληκτικό πρώτο trailer

Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: