Αλλαγή ηθοποιού σε κεντρικό ρόλο του Rings of Power
TV

Αλλαγή ηθοποιού σε κεντρικό ρόλο του Rings of Power

Μια αλλαγή που δεν έχουμε συνηθίσει σε πρότζεκτ τέτοιου μεγέθους, είχαμε στο Rings of Power, αφού όπως ανακοίνωσε το Prime Video, στη δεύτερη σεζόν τον Adar θα υποδυθεί άλλος ηθοποιός. Τη θέση του Joseph Mawle, που είχαμε γνωρίσει από το Game of Thrones παίρνει ο Sam Hazeldine (Peaky Blinders).

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή, αλλά σίγουρα δεν είχαν να κάνουν με την ερμηνεία του ηθοποιού, αφού ο ρόλος ήταν από αυτούς που σημάδεψαν την πρώτη σεζόν.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν έξι ηθοποιοί που μπαίνουν στο καστ για τη δεύτερη σεζόν. Είναι οι: Gabriel Akuwudike (Hanna), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Ben Daniels (Jupiter’s Legacy), Nia Towle (Persuasion), Nicholas Woodeson (Silent Witness) και η νέα στο χώρο Amelia Kenworthy. Η ανακοίνωση δεν λέει τίποτα απολύτως για τους ρόλους και τους χαρακτήρες.

«Από την πρεμιέρα του, το The Lord of the Rings: The Rings of Power φέρνει στο κοινό τη μαγεία και το θαύμα του της υπέροχης Μέσης Γης του Tolkien. Μέχρι σήμερα, η πρώτη σεζόν είναι η κορυφαία πρωτότυπη σειρά για το Prime Video σε κάθε περιοχή και έχει προβληθεί από πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μια πραγματικά παγκόσμια επιτυχία που μιλά για την παγκόσμια φύση της ισχυρής αφήγησης.

Καλωσορίζουμε αυτούς τους υπέροχους ηθοποιούς στη συντροφιά μας και ανυπομονούμε να πούμε περισσότερες απίστευτες ιστορίες της Δεύτερης Εποχής στη δεύτερη σεζόν» τονίζει σε δήλωση του ο επικεφαλής τηλεοπτικού περιεχομένου του Prime Video, Vernon Sanders.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Rings of Power μεταφέρθηκαν στην Βρετανία από τη Νέα Ζηλανδία, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε νέα επεισόδια πριν το 2024.


1899: Πότε τελειώνει η ιστορία της νέας σειράς του Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο

Οι Imagine Dragons έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Blind Guardian επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2023


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ