1899: Πότε τελειώνει η ιστορία της νέας σειράς του Netflix
TV

1899: Πότε τελειώνει η ιστορία της νέας σειράς του Netflix

Οι δημιουργοί του Dark που αγαπήθηκε πολύ και από το ελληνικό κοινό, παρουσίασαν πριν από λίγες ημέρες ακόμα ένα μεγάλο μυστήριο στο Netflix με την πρεμιέρα του 1899. Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα, αλλά η ιστορία δεν ολοκληρώνεται εκεί.

Προφανώς και για να συνεχίζετε να διαβάζετε, έχετε ολοκληρώσει την πρώτη σεζόν, έτσι όλοι ξέρουμε πλέον ότι η περιπέτεια των επιβατών του «Κέρβερου» είναι μία προσομοίωση που συμβαίνει ξανά και ξανά. Η τελευταία σκηνή της σεζόν, μας δείχνει ότι οι πρωταγωνιστές είναι όλοι τους δικτυωμένοι σε μία «matrix» κατάσταση και βρίσκονται στο διάστημα το έτος 2099.

Οι Jantje Friese και Baran bo Odar, είναι οι άνθρωποι πίσω από τη σειρά και έχουν ήδη σχεδιάσει τη συνέχεια και το τέλος, χωρίς όμως η σειρά να έχει πάρει ακόμα έγκριση για τη δεύτερη σεζόν. «Η πρώτη σεζόν θεμελιώνει το βασικό θέμα της σειράς. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει δεύτερη σεζόν για να αρχίσουμε να… παίζουμε με αυτό το θέμα και να έχουμε τη μεγάλη λύση ιδανικά στην τρίτη σεζόν. Όπως και στο Dark το πλάνο μας ήταν από την αρχή τρεις σεζόν».

Όσο για το αν ξέρουν από τώρα το φινάλε είχαν να πουν τα εξής: «Πάντα έχουμε στο νου μας το τελικό σημείο, το φινάλε της διαδρομής, τη μεγαλύτερη αποκάλυψη από όλες. Εκτός όμως από αυτό, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, βρίσκεις κομμάτια που δεν μπήκαν στην πρώτη σεζόν, αλλά ξέρεις ότι θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις στην συνέχεια. Υπάρχουν σημεία-κλειδιά που θέλουμε να πάμε και να καταλήξουμε, αλλά νιώθουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε πράγματα που προκύπτουν στην πορεία».

Το 1899 ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία του, αφού βρέθηκε στη δεύτερη θέση του top-10 του Netflix παγκοσμίως, πίσω μόνο από το The Crown με σχεδόν 80 εκατομμύρια ώρες προβολής.

H επίσημη περίληψη της σειράς: 

1899. Ένα ατμόπλοιο με μετανάστες κατευθύνεται δυτικά αφήνοντας πίσω του τη Γηραιά Ήπειρο. Οι επιβάτες, ένα κράμα Ευρωπαίων, μοιράζονται τις ίδιες ελπίδες και τα ίδια όνειρα εν όψει του νέου αιώνα και της καινούργιας ζωής τους στο εξωτερικό. Το ταξίδι τους όμως θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, όταν θα συναντήσουν στη θάλασσα ένα ακυβέρνητο πλοίο επίσης με μετανάστες. Αυτό που θα αντικρίσουν εκεί θα μετατρέψει το ταξίδι τους προς τη “Γη της Επαγγελίας” σε έναν τρομερό εφιάλτη.

https://youtu.be/p7OUQ9U2qIw


Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο

Οι Imagine Dragons έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Blind Guardian επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2023

Ανακοίνωσαν μέχρι και Βουλγαρία οι Pantera


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ