Ανακοίνωσαν μέχρι και Βουλγαρία οι Pantera
Music

Ανακοίνωσαν μέχρι και Βουλγαρία οι Pantera

Εννέα νέες ημερομηνίες στην Ευρώπη ανακοίνωσαν οι Pantera. Οι Phil Anslemo και Rex Brown θα έχουν δίπλα τους τον Zakk Wylde και τον Charlie Benante και θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Στην ανακοίνωση τους το πρωί της Τρίτης έκαναν γνωστές άλλες εννέα συναυλίες, που περιλαμβάνουν χώρες τριγύρω από την Ελλάδα (Βουλγαρία και Ρουμανία) αλλά όχι τη χώρα μας.

Στη Βουλγαρία θα παίξουν στις 26 Μαΐου, την επόμενη μέρα παίζουν στη Ρουμανία και συνεχίζουν μέχρι και τις 21 Ιουνίου όταν και θα παίξουν στη Γερμανία. Το αν θα γίνει κάτι και με την Ελλάδα είναι κάτι που θα το μάθουμε στη συνέχεια αν και το γεγονός ότι δεν υπήρξε συμφωνία σε αυτό το σετ εμφανίσεων δεν μας κάνει και τόσο αισιόδοξους.

pantera

Πρόσφατα, όταν ρωτήθηκε για τις επερχόμενες εμφανίσεις, ο Phil Anselmo είχε να πει τα εξής: «Ο Dimebag και ο Vinnie πάντα ήθελαν οι Pantera να είναι μπάντα με κληρονομιά, να είναι τεράστια και να αποτελεί ένα όχημα για την επιτυχία. Νομίζω ότι ο Dime και ο Vince ή μάλλον ξέρω ότι ο Dime και ο Vince θα ήθελαν η κληρονομιά και το όνομα των Pantera να συνεχιστεί. Το ξέρω με σιγουριά. Απόλυτα. Αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο τους όνειρο».


Αλλαγή-σοκ στην ηγεσία της Disney

Muse και Turnstile υποψήφιοι για το Metal Grammy

Μισό εκατομμύριο για κιθάρα που έσπασε στη σκηνή ο Kurt Cobain

Στην κορυφή του ελληνικού chart οι Slipknot με το νέο τους άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: