Στην κορυφή του ελληνικού chart οι Slipknot με το νέο τους άλμπουμ
Music

Στην κορυφή του ελληνικού chart οι Slipknot με το νέο τους άλμπουμ

Πενήντα ημέρες έχουν περάσει από την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Slipknot και πλέον η μπάντα μπορεί να προσθέσει άλλη μία χώρα στη λίστα με αυτές που το The End, So Far πήγε στην κορυφή. Την Ελλάδα.

Στο νέο εβδομαδιαίο chart της IFPI το συγκρότημα πήγε στο νούμερο 1, μετά από τέσσερις εβδομάδες που είχε περάσει σε πιο χαμηλές θέσεις του top 10. Τα έχουμε πει πολλές φορές για το ελληνικό chart και πως δεν συμβαδίζει καθόλου με την εποχή που ζούμε, αφού στηρίζεται αποκλειστικά στις φυσικές πωλήσεις και όταν υπάρχουν προσφορές στα δισκοπωλεία βλέπουμε ξαφνικά σε υψηλές θέσεις… ξέμπαρκα άλμπουμ.

Να, ας πούμε αυτή την εβδομάδα βλέπουμε στα νούμερα εννέα και έντεκα, άλμπουμ του Κώστα Τουρνά. Στο 9 το άλμπουμ των Poll του 1971 με το περίφημο «Άνθρωπε αγάπα, τη φωτιά σταμάτα, Και τη δύναμή σου δώσ’ την στο φιλί σου» και στο έντεκα το Απέραντα Χωράφια του 1972. Είμαστε άσχετοι με την ελληνική σκηνή (και όχι μόνο), αλλά διαβάζουμε ότι το δεύτερο άλμπουμ θεωρείται πρωτοποριακό.

Το νέο άλμπουμ των Slipknot πήγε κατευθείαν στο νούμερο της Αγγλίας, αλλά στην Αμερική έμεινε πίσω από το νέο άλμπουμ του Bad Bunny γεγονός που τους χάλασε το σερί που είχαν ξεκινήσει με το All Hope is Gone του 2008 και συνεχίστηκε με τα Gray Chapter και We Are Not Your Kind.


Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: