Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson
Music

Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson

Μια προ δεκαπενταετίας κόντρα ξέθαψε η Sharon Osbourne, που σε κοινή της συνέντευξη με τον Ozzy στο Consequence έριξε πολλά καρφιά για τον Bruce Dickinson. Όλα ξεκίνησαν από την ερώτηση στον Ozzy για τον αν αισθάνεται υποτιμημένος σαν τραγουδιστής σε σχέση με τον Ronnie James Dio και τον Bruce Dickinson.

«Ο Bruce Dickinson είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, αλλά ως άνθρωπος -έχω δουλέψει μαζί του- και δεν είναι πολύ καλός/ Ο Ronnie James Dio δεν ζει πια. Ήταν ένας σπουδαίος τραγουδιστής. Δεν τον ήξερα τόσο καλά. Δεν είμαι από αυτούς τους τύπους που λένε πολλά πράγματα για τους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι η αλήθεια. Συνάντησα τον Ronnie James Dio μερικές φορές. Πήρε τη θέση μου στους Black Sabbath. Αλλά την ίδια στιγμή, δεν μπορώ να παραπονεθώ γιατί τα πήγα υπέροχα μόνος μου» τόνισε αρχικά ο Ozzy και συνέχισε.

«Αλλά δεν τραγουδάω για κανέναν κριτή. Τραγουδάω για τους θαυμαστές μου. Αν οι θαυμαστές μου δεν αγοράσουν τη μουσική μου, αυτό θα μου πει ότι κάτι δεν κάνω πια καλά. Αλλά εξακολουθούν να αγοράζουν τους δίσκους μου. Είμαι ο χειρότερος κριτής του εαυτού μου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάτι παραπάνω από τον Ronnie James Dio ή τον Bruce Dickinson. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Δεν με νοιάζει. Διασκεδάζω κάνοντας αυτό που κάνω. Στόχος μου είναι να προσφέρω ευχαρίστηση στο κοινό μου. Και αυτό προσπαθώ να κάνω. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος πιστεύει ότι δεν είμαι καλός στο τραγούδι. Δεν πειράζει. Αυτή είναι απλά η γνώμη του».

Και μετά από την κομψή τοποθέτηση του Ozzy, σειρά πήρε η Sharon για να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο.

«Ο Bruce Dickinson είναι ένας γ@μημένος μ@λακας. Το θέμα έχει ως εξής. Ήταν σε μια περιοδεία που λεγόταν Ozzfest. Και ο Ozzy Osbourne τον πλήρωνε κάθε βράδυ για να εμφανιστεί. Δέχτηκε. Ήξερε τι έκανε. Και κάθε βράδυ έβγαινε στη σκηνή και έλεγε άσχημα λόγια για τον Ozzy.Και όλοι μου έλεγαν ‘θα τον αφήσεις να ξεφύγει με αυτό’ και τους έλεγα ‘ναι θα τον αφήσω’.

Αλλά στην τελευταία συναυλία σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να πληρώσει. Έτσι 20 άτομα μέσα στο κοινό, πολλές από αυτές ήταν νοσοκόμες μου γιατί τότε είχα καρκίνο, του πέταγαν πράγματα. Και το θέμα μου είναι ότι αν πληρώνεσαι αλλά βλέπεις ότι δεν σου αρέσει κάποιος τότε σήκω και φύγε. Αλλά μην μένεις, παίρνεις όλα τα ωφέλη και τα λεφτά και ταυτόχρονα συνεχίζεις να κράζεις αυτόν που σε πληρώνει. Αυτό σε κάνει γ@μημένο μ@λακα. Και είναι. Και είναι. Και ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη, ποτέ δεν είπε ένα γεια στον Ozzy. Το θέμα με αυτόν είναι ότι είναι τόσο ζηλιάρης. Και πάντα ζήλευε τον Ozzy. Και αυτό είναι το πρόβλημά του».

Και δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε: «Έχει πολλούς οπαδούς που του είναι πιστοί. Το συγκρότημα είναι υπέροχα παιδιά. Είναι τεράστιο συγκρότημα και δεν θα τους μειώσω. Αλλά το θέμα με τον Bruce είναι ότι είναι άγνωστος στο κοινό. Θα μπορούσε να μπει οπουδήποτε και να μην τον αναγνωρίσει κανείς. Είναι ένας απρόσωπος τραγουδιστής για το ευρύ κοινό.  Αλλά το θέμα είναι ότι ο Ozzy είναι αυθεντικός και ο Bruce όχι και αυτό είναι που τρώει τον Bruce».

Δείτε στο βίντεο από εκείνη την περίφημη εμφάνιση των Iron Maiden στο Ozzfest.

Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Judas Priest

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ