Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single
Music

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single

Το μεγαλύτερο γεγονός για τους Slipknot στη χρονιά που τελειώνει, δεν είναι η πρόσφατη κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους, αλλά το τέλος της συνεργασίας τους με τη Roadrunner. Το έχουν τονίσει πολλές φορές, λέγοντας ότι τα πράγματα τα τελευταία χρόνια δεν ήταν καθόλου καλά και χαίρονται για την ελευθερία τους, που θα επισημοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου της επόμενης χρονιάς.

Με συνέντευξη του στο NME, o Clown, έδωσε ένα δείγμα της σκέψης τους για το μέλλον, τονίζοντας ότι δεν αποκλείεται να επικεντρωθούν στην κυκλοφορία single για να βγουν από τη νοοτροπία των άλμπουμ, αφού θεωρεί το μοντέλο παρωχημένο.

«Πάντα σκεφτόμουν, πώς θα ήταν αν οι Slipknot ήταν αρκετά μεγάλοι που δεν θα αισθανόμασταν περιορισμένοι από τον τρόπο κυκλοφορίας των άλμπουμ. Ας πούμε ότι θα μπορούσα να σας πείσω,  ότι αντί να περιμένετε δύο χρόνια για 12 τραγούδια, θα σας δώσω ένα τραγούδι κάθε μήνα. Οπότε στην πραγματικότητα, γλιτώνουμε έναν χρόνο για το ίδιο πράγμα» τόνισε.

«Πρέπει να πάτε μαζί μου σε αυτό το ταξίδι, αλλά αυτό που σας υπόσχομαι είναι ότι θα υπάρχει artwork που το συνοδεύει.  Είναι φθηνότερο από όσο θα ήταν ένα κανονικό μεμονωμένο τραγούδι και έχει περάσει από όλα τα φίλτρα. Πέρασε από το συγκρότημα, πέρασε από τον Corey Taylor, πέρασε από έναν επαγγελματία ήχου – δεν κόψαμε δρόμο, όλα είναι κανονικά. Και θέλουμε να το κάνουμε αυτό γιατί νομίζω ότι είναι καιρός για εσάς, τους οπαδούς μας, να τα πάρετε όλα. Τα άλμπουμ με τη σημερινή τους μορφή ανήκουν στο παρελθόν και σε λίγο καιρό θα είναι απαρχαιωμένα» κατέληξε.

Να πούμε βέβαια ότι μπορεί ο Clown να νιώθει μία ελευθερία και να θέλει οι Slipknot να δοκιμάσουν άλλους τρόπους κυκλοφορίας, όμως όπως έχει δείξει η μουσική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια, τα κανονικά άλμπουμ παραμένουν ο σίγουρος δρόμος, ειδικά για τα μεγάλα ονόματα. Τα εκατομμύρια πωλήσεων της Taylor Swift και της Adele και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό να προέρχονται από τις πωλήσεις φυσικών προϊόντων, δείχνουν ότι μπορεί οι εποχές να αλλάζουν αλλά κάποια πράγματα μένουν σταθερά.

Και μπορεί οι Slipknot να μην φτάνουν στα μεγέθη που προαναφέραμε, αλλά στο είδος τους πουλάνε και πουλάνε πολύ.


Η νέα εκδοχή του November Rain από τους Guns N’ Roses

Οι Slipknot επιστρέφουν στην Ευρώπη το καλοκαίρι

Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ

Η Taylor Swift διέλυσε τους Arctic Monkeys


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: