Οι Slipknot επιστρέφουν στην Ευρώπη το καλοκαίρι
Music

Οι Slipknot επιστρέφουν στην Ευρώπη το καλοκαίρι

Μπορεί να ήρθαν και να σάρωσαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, όμως οι Slipknot, με νέο άλμπουμ πλέον στις αποσκευές τους θα επιστρέψουν στην Ευρώπη τον Ιούνιο του 2023, για μία σειρά από εμφανίσεις σε φεστιβάλ (και όχι μόνο).

Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί εννέα συναυλίες και ανάμεσα τους έχουμε τα Graspop, Novarock και Copenhell. Στις ημερομηνίες δεν υπάρχει το Download Festival, αν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το συγκρότημα θα είναι ανάμεσα στους Headliners που θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα με πιο πιθανή ημερομηνία την 9η Ιουνίου.

Ούτε η Ελλάδα υπάρχει φυσικά στη λίστα (από εκεί θα ξεκινούσαμε φυσικά), αλλά αφού τους είδαμε στο Release Athens τον Ιούλιο που μας πέρασε μετά από 11 χρόνια, το θεωρούμε αρκετά δύσκολο να γινόταν η έκπληξη και να έσκαγαν ξανά μύτη, σε λιγότερο από έναν χρόνο. Το The End, So Far των Slipknot, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο και τους χάρισε την πρώτη θέση στα charts της Αγγλίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ στη Αμερική δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να πάνε στην κορυφή και έμειναν στο νούμερο 2.

slipknot ευρώπη

Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ

Η Taylor Swift διέλυσε τους Arctic Monkeys

Ετοιμαζόμαστε για τεράστιο μπέρδεμα με το 1899 στο Netflix

To trailer του Ant-Man αλλάζει τα πάντα στο MCU


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: